Sander Guis nieuwe presentator ‘Bring It On!’

Sander Guis presenteert vanaf september 2009 het NCRV-radioprogramma ‘Bring It On!’. De 26-jarige dj komt uit de radio-opleiding van 3FM en presenteert momenteel tussen 04:00 en 06:00 uur het radioprogramma ‘Guis’. Hij presenteerde eerder bij Regio FM in Wierden, Twente FM en Twickelstad FM. Sander over zijn promotie naar de dagprogrammering: “Ik heb er heel veel zin in en ben erg blij met deze kans. Het Bring It On!-team bestaat uit leuke mensen en ik kijk er naar uit om met hen samen te werken.”

Sander Guis is de opvolger van Barbara Karel, die eerder besloot om zich helemaal op televisie maken te richten. Guis daarentegen gaat helemaal voor radio: “Ik houd van positieve, creatieve en sympathieke radio, daar wil ik graag een bijdrage aanleveren. Niet alleen plaatjes aankondigen, maar ook echt wat overbrengen, mèt het oog op muziek.”

Gerard Oonk, manager Radio bij de NCRV: “Sander is een absoluut radiotalent, maar hij heeft meer in huis. Hij is lekker actief op internet, is een aardige collega, heeft een optimistische kijk op het leven en maakt ook nog zelf muziek. Kortom: een positieve en professionele radiomaker met gevoel voor nieuwe media en muziek. De NCRV heeft hart voor talent. We heten Sander van harte welkom.” 

Het programma ‘Bring It On!’ is elke zondagavond van 18:00 tot 20:00 uur te beluisteren op 3FM.

Zie ook:
- Barbara Karel verlaat 3FM

Lees ook:Barbara Karel verlaat 3FM
Lees ook:Sander Guis maakt weekendprogramma op Radio 2 op plaats van SnoTime!
Lees ook:Barend van Deelen nieuwe dj in 3FM-nacht
Lees ook:Barbara Karel naar 3FM
Lees ook:Hanneke Eilander nieuwe dj in 3FM-nacht

Geen reacties // Reageer