Kristel van Eijk ook de 3FM-nacht in

In navolging van haar oud-SLAM!FM-collega Daniël Lippens, gaat ook Kristel van Eijk voor BNN de 3FM-nacht in. Eerder vandaag werd al bekend dat Van Eijk de nieuwe dj van Uruzgan.FM (samenwerking Wereldomroep en 3FM) wordt, maar de 26-jarige radio-dj krijgt ook een eigen programma op het publieke popstation. In het nieuwe BNN-programma ‘Kristel op 3FM’ praat Van Eijk over ‘haar dagelijkse belevenissen en bekijkt ze muziek net even iets anders dan de rest’. Kristel is vanaf 31 maart 2009 iedere dinsdagnacht te horen van 01:00 tot 04:00 uur bij BNN op 3FM.


Kristel: “Stiekem had ik al een tijdje een oogje op 3FM en BNN. Na wat geflirt heen en weer is het dan eindelijk zo ver! Het wordt herkenbare en prettig gestoorde radio, waarin grappige items voorbij komen. Ik kan niet wachten!” Het radioprogramma is iedere week anders, maar heeft een aantal vaste items. Zo laat de dj in ‘Track & Trace’ horen hoe nieuwe nummers eigenlijk afgestofte ouwe platen zijn, wordt in ‘Small World’ de link gelegd tussen artiesten als Limp Bizkit en Boris en kunnen luisteraars de week-cd winnen wanneer ze weten wat Dinand in de douche zingt.

Kristel van Eijk was de afgelopen jaren te horen op SLAM!FM met het programma Kristel Kicks. Voor Veronica presenteerde ze eerder de tv-programma’s Kink TV en V-HQ. Op 1 april 2009 (geen grap!) start de nieuwe aanwinst van BNN ook als dj van Uruzgan.FM, de radiozender voor het thuisfront en de militairen in Afghanistan.

Zie ook:
- Kristel van Eijk nieuwe dj van Uruzgan.FMDit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Alvast dank voor je stem! En vergeet je e-mailadres niet achter te laten bij het stemmen, want iedere 100ste stemmer wint ook prijzen!


Lees ook:Kristel vannacht voor het eerst op 3FM
Lees ook:Kristel van Eijk nieuwe dj van Uruzgan.FM
Lees ook:‘Klaarwakker Kristel’ van start op 3FM
Lees ook:Hanneke Eilander nieuwe dj op Uruzgan.FM
Lees ook:Coen en Sander vieren verjaardag Uruzgan.FM

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Kristel van Eijk ook de 3FM-nacht in

  1. Pingback: Kristel van Eijk nieuwe dj van Uruzgan.FM | Radioactive

  2. Pingback: Er staat wat te gebeuren bij 3FM | Radioactive

  3. Pingback: Kristel van Eijk kruipt richting dagprogrammering | Radioactive

  4. Pingback: Kristel van Eijk van 3FM naar Q-music | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>