Half uur happy hardcore op helft Serious Request

3FM Serious Request zit zondagavond op de helft van de actieperiode en om de heren in het Glazen Huis wat op te peppen, zal er een half uur lang happy hardcore in het huis te horen zijn. Ideetje van Paul Rabbering die in zijn eigen programma ‘RabRadio’ ook niet onder stoelen of banken steekt dat hij fan van hardcore muziek is. Om de Serious Request-week door midden te hakken wordt het letterlijk hakken. En gaat de trainingsbroek ook aan?

“Nee, die heb ik niet meegenomen” laat Paul Rabbering aan Radioactive Blog weten. “Maar het gaat me een feestje wel worden” vult Paul aan met een glimlach op zijn gezicht. Het gabbervirus zit zelfs tien na het gabbertijdperk nog steeds in het lichaam van Rabbering. Vannacht wordt de week dus doormidden gehakt met een aantal hardcoreplaten, vermoedelijk uit de privécollectie van Rabbering zelf :) .

Verzoekjes aanvragen voor het happy hardcore halfuur kan via deze site van 3FM. De tussenstand van Serious Request op dag #3 is €595.480,-

Morgen op Radioactive.blog.nl een uitgebreid interview met Paul Rabbering, één van de drie dj’s in het Glazen Huis tijdens Serious Request 2008.

Zie ook:
- Mobiele applicatie om 3FM Serious Request te volgen
- Truttige tegeltjes opgeleukt met spreuken Opa Beelen
- 3FM Serious Request 2008 vrijdag van start

Lees ook:Woensdag gehak-dag bij RabRadio
Lees ook:Direct verder met 3FM Top Serious Request
Lees ook:3FM Serious Request 2008 vrijdag van start
Lees ook:Even voorstellen: 10 initiatieven voor slaapplek Glazen Huis
Lees ook:Wat gebeurt er na het Glazen Huis op 3FM?

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Half uur happy hardcore op helft Serious Request

  1. Sander

    Ff een vraagje. Ik had het er gister met wat vrienden over. Dat Woensdag Hahhedag is toch ooit door Ruud de Wild bedacht?

      /   Reply  / 
  2. Sander

    Sorry! Ik bedoel natuurlijk Hakkedag

      /   Reply  / 
  3. Jorn

    @Sander: Ruud de Wild deed dat idd heel lang geleden al. Nu op Q-music bij Ruuddewild.nl is het nog steeds iedere woensdag Hakkedag.

      /   Reply  / 
  4. Marian

    hee Paul, alles goed daar, je bent afgevallen zie ik ha ha ha. Ik weet niet of Coen het doorgegeven heeft maar afgelopen zaterdag heb ik 20 euro gedoneerd door de brievenbus opdat Guido Wijers zaterdagnacht een song naar eigen keuze kon laten draaien, maar helaas is Guido niet zaterdagnacht maar vrijdagnacht langsgeweest.

    Zou je vanavond tussen 17.30 uur en 18.00 uur alsnog voor mij een plaatje kunnen draaien? Graag het plaatje Help van Bananarama, thanks xxx Marian

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>