Kurt Rogiers laat live op radio een tattoo zetten

De Vlaamse Q-music deejay Kurt Rogiers heeft een impulsieve actie ondernomen op de radio. Hij liet de initialen van zijn dochters op zijn rug tattooeren. Het idee voor de tattoo werd ‘s morgens geopperd door Sven Ornelis, de medepresentator van de ochtendshow op Q-music, en ‘s middags werd het plakplaatje al gezet. En dat was live te volgen op de radio.

Kurt Rogiers (foto) en Sven Ornelis zitten sindskort in de Draaiende Studio, een variant op de Vliegende Studio die wij ook in Nederland hebben gehad.

De redactie van Q-music heeft elke dag dat de dj’s in de Draaiende Studio zitten, een verrassing voor het duo.

De verrassing die woensdag aan de telefoon hing, was een tattooeerder. Helemaal als een verrasing kwam dat niet, want Rogiers had eerder laten weten er aan te denken om ooit de namen van zijn dochters te laten tatoeƫren. En voila, daar was dus iemand die wel met een naald en inkt overweg kan.

Kurt heeft eerst zijn vrouw gevraagd of hij het moest doen. Uiteindelijk besloot de dj om een tattoo te laten zetten met enkel de eerste letters van zijn dochters. En zo geschiedde… aan het eind van de middag werd live op de radio de tattoo geplaatst.

Het fragment is hier terug te luisteren.

ZIE OOK:
- Draaiende Studio variant op Q’s Vliegende Studio
- Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music

Lees ook:Draaiende Studio variant op Q’s Vliegende Studio
Lees ook:Kurt Rogiers nieuwe ochtendjock bij Q-music
Lees ook:Ornelis & Rogiers staan weer met beide benen op de grond
Lees ook:Ornelis & Rogiers maken piraatuitzending vanuit Vliegende Studio
Lees ook:Vliegende Studio na 241 uur aan de grond gezet

1 Reacties // Reageer

One thought on “Kurt Rogiers laat live op radio een tattoo zetten

  1. MBC

    Echt wel leuke radio. En vanavond zijn er vermoedelijk opnieuw “piraatuitzendingen”. Kurt en Sven gooien dan het hele Q-format overhoop en doen gewoon hun eigen zin op de radio, met behoorlijk wat drank in de buurt ;) Was vorig jaar echt hilarisch!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>