Legendarische band live op Radio 538!

Earth, Wind & Fire met een live-optreden bij Radio 538Elke zaterdag tussen 8:00 en 12:00 uur vult Radio 538 de ochtend met 'het beste van Evers Staat Op'. Morgen, zaterdag 8 december, is ook zo'n beetje het beste uit de jaren '70 te horen: de Amerikaanse band Earth, Wind & Fire komt naar de studio. Legendarische band, maar ook een uniek optreden want de band is nog nooit eerder live op de radio te horen geweest.

Earth, Wind & Fire behoorde tot de populairste groepen van de jaren '70. De afgelopen jaren heeft de band tal van awards en prijzen ontvangen voor haar oeuvre van de afgelopen dertig jaar.

Het optreden bij Radio 538 is live en dat is volgens de zender voor het eerst in de geschiedenis dat de Amerikaanse band dat doet. Volgens mij is het een extra unieke uitzending, want het is ook voor het eerst dat Edwin Evers live te horen is op de zaterdag.

Lees ook:Fantasy op nummer 1 in de Soulshow Top 100
Lees ook:X Factor-winnares Lisa toegevoegd aan line-up Live38
Lees ook:Live38 met Caro Emerald en Alain Clark
Lees ook:And The Beat Goes On vanaf zaterdag op Radio West
Lees ook:Radio Decibel zoekt beste artiest van afgelopen 10 jaar

1 Reacties // Reageer

One thought on “Legendarische band live op Radio 538!

  1. Peter

    Wat een slechte uitzending was dat. Echt vergane glorie dat EWF, en dan zo reclame maken voor hun concert… Bovendien vind ik ‘t ook helemaal niet bij 538 passen. Is meer Veronica of 10 Gold, toch?

    En, was natuurlijk niet voor het eerst Evers op zaterdag live was. Die uitzending bij Frans Bauer destijds was ook op zaterdag.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>