Xfm South Wales krijgt steeds meer vorm

Op 29 november 2007 staat de start gepland van het radiostation Xfm South Wales. Het station, eigendom van GCap Media, gaat deel uitmaken van de grotere Xfm-familie. In 1997 werd het jongerenstation Xfm opgericht, waarna er in 2006 lokale versies volgden in Schotland en Manchester. Eerder in 2007 kreeg Xfm een licentie voor twee FM-frequenties en stap voor stap krijgt de zender meer vorm.

Zo werd maandag bekend dat de voormalige drummer van de Britse band Stereophonics, Stuart Cable, ieder weekend het programma Music:Response gaat presenteren.

Naast Cable zullen ook Dainton and Pritchard van MTV (Dirty Sanchez) te horen zijn op Xfm South Wales. Nick Davidson, de managing director van Xfm zegt blij te zijn met de ongelooflijke line-up van de nieuwe zender. Hij noemt de lijst van presentatoren het beste dat Wales te bieden heeft, samen op één zender.

Er komen binnenkort nog meer aankondigingen en bevestigingen van nieuwe DJ's voor Xfm, waaronder die voor de zeer belangrijke ontbijtshow. Binnenkort dus meer, want de start van Xfm South Wales is al over één maand.

Lees ook:Grootse lancering Xfm South Wales
Lees ook:BBC-presentator Stuart Cable overleden
Lees ook:Dance-radioprogramma’s strijden om populaire dj’s
Lees ook:Tiësto is vrijwel zeker nieuwe dj van Radio 538
Lees ook:Al 18 jaar muziek zonder bla, bla, bla: Sky Radio

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Xfm South Wales krijgt steeds meer vorm

  1. Pr0on

    Ik moest denken aan de XFM van eigen bodem:
    http://www.xfm.nl/

      /   Reply  / 
  2. Jorn

    @ Pr0on: Dat kan ik me goed voorstellen, het Nederlandse XFM heeft ook meerdere lokale versies: drie in Brabant en één in Zeeland.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>