BBC-presentator Stuart Cable overleden

De voormalig drummer van Stereophonics en radiopresentator voor de BBC, Stuart Cable, is vanochtend dood aangetroffen in zijn woning in Wales. Dat heeft de BBC maandag bekend gemaakt. De 40-jarige Stuart Cable, die afgelopen zaterdag nog zijn wekelijkse programma maakte op de BBC radio, werd rond half zes ‘s morgens dood gevonden. Waaraan de radiopresentator is overleden is niet bekend; volgens de politie zijn er geen verdachte omstandigheden.


Cable was in 1992 een van de oprichters van de band Stereophonics en verliet de groep in 2003. Later kreeg hij een eigen radioprogramma bij BBC Radio Wales en is hij te horen geweest op de zender XFM South Wales.

In april van dit jaar keerde Stuart Cable terug naar BBC Radio Wales waar hij op zaterdagavond het programma ‘Saturday Night Cable’ presenteerde. Nog geen 36 uur na zijn laatste show is hij dood aangetroffen in zijn huis. Cable werd veertig jaar.

Lees ook:Xfm South Wales krijgt steeds meer vorm
Lees ook:Grootse lancering Xfm South Wales
Lees ook:Radio 6 brengt maandag Amy Winehouse Memorial Day
Lees ook:20e Verjaardag eerste commerciƫle radiozender in Nederland
Lees ook:Martin Simek schikt met oud-werkgever

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>