Radio 2 presentator Henk van Steeg beklimt Alpe d’Huzes

Veel radiozenders en omroepen staan volgende week stil bij de Alpe d’Huzes. Wielrenners gaan de berg op om maar zoveel mogelijk geld op te halen voor het KWF. Ook Radio 2-presentator Henk van Steeg (EO) beklimt de berg. In de nacht van 5 op 6 juni gaat hij live in de Radio 2 studio met behulp van een simulator ervaren hoe het is om de berg te beklimmen. Net als duizenden andere renners gaat ook van Steeg hiermee geld ophalen voor het goede doel.

Met deze nacht geeft Henk het startschot voor de marathonuitzending van de Alpe d’Huzes op Radio 2. Tijdens deze nacht beklimt hij de berg ook een keer om zo zelf geld op te halen voor KWF Kankerbestrijding. Wil je Henk sponsoren, dan kan dat via de website van Radio 2. De Nacht van Alpe d’ Huzes is woensdagavond vanaf 23.00 uur te volgen op Radio 2. Je kunt Henk zijn training bekijken op YouTube.

Donderdag 6 juni staat Radio 2 volledig in het teken van de Alpe d’Huzes. Meer informatie daarover vind je in dit bericht.

Barend & Wijnand doen mee aan een training voor de Alpe d’Huzes voor 3FM Video en bellen morgen in hun uitzending met een deelnemers aan de Alpe d’Huzes.

Lees ook:Radio 2 trapt af met de Avond en de Nacht van Alpe d’HuZes
Lees ook:Barend en Wijnand doen verslag van training Alpe d’Huzes voor 3FM
Lees ook:Knooppunt Kranenbarg op naar top Alpe d’Huez
Lees ook:Radio 2 DJ’s aangekomen op Alpe d’Huez
Lees ook:Verslag van Alpe d’Huzes live op radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>