Radio 2 trapt af met de Avond en de Nacht van Alpe d’HuZes

Donderdag 6 juni is de jaarlijkse Alpe d’HuZes weer en traditiegetrouw steekt Radio 2 de fietsers een hart onder de riem, maar dit keer niet alleen op de dag zelf maar ook de avond en nacht voorafgaand aan de Alpe d’HuZes. 

5 juni juni begint Radio 2 om 20:00 met een live-uitzending vanuit de Vorstin in Hilversum. Publiek is van harte welkom, de entree van 15 euro komt volledig ten goede aan de Alpe d’HuZes.

Om 23:00 komt de uitzending weer vanuit de Radio 2 studio met regelmatig schakelingen naar de berg, waarvandaan vooruitgeblikt wordt op de start van de Alpe d’HuZes.

Om 4.30 uur schakelt Radio 2 rechtstreeks over naar de start van Alpe d’HuZes onderaan de berg. Luisteraars horen de hele dag vanaf de berg updates, interviews, verslagen en optredens, verzorgd door diverse omroepen. Om de deelnemers aan te moedigen draait het Radio 2 de hele dag muzikale verzoekjes uit de Shout To The Top 600, een lijst met platen samengesteld door de deelnemers aan Alpe d’HuZes. Rond 21.00 uur sluit Alpe d’HuZes op Radio 2 af met een verslag van de bekendmaking van het eindbedrag op de berg.

Lees ook:Radio 2 presentator Henk van Steeg beklimt Alpe d’Huzes
Lees ook:Radio 2 DJ’s aangekomen op Alpe d’Huez
Lees ook:Verslag van Alpe d’Huzes live op radio 2
Lees ook:Barend en Wijnand doen verslag van training Alpe d’Huzes voor 3FM
Lees ook:Heel veel aandacht voor Alpe d’HuZes op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>