Beelen, Tan en Evers over onbijtradio en vroeg opstaan bij BNR

Vanmiddag schuiven Giel Beelen, Humberto Tan en Edwin Evers aan bij het programma ‘Mediazaken’ van BNR om te praten over het maken van ‘onbijtradio’ en vroeg opstaan.

Edwin Evers is al 12,5 jaar iedere werkdag in de ochtend te horen tussen 06.00 en 10.00 uur met zijn programma ‘Evers Staat’ Op bij 538. Ook Giel Beelen is elke dag tussen 06.00 en 10.00 te horen, maar dan bij 3FM met zijn programma ‘GIEL’. Dit doet hij ondertussen al negen jaar. In 2010 begon Humberto Tan met het presenteren van het ochtendprogramma van BNR tussen 06.00 en 9.30 uur. Gelukkig voor Tan hoeft hij binnenkort niet meer zo vroeg zijn bed uit, want hij stopt 18 maart met zijn werk bij BNR.

De heren hebben dus al aardig wat ervaring op het gebied van vroeg op staan. Maar hoe is dat nou om jarenlang elke werkdag midden in de nacht op te moeten staan, terwijl menig Nederlander nog heerlijk in zijn bed ligt? En hoe houd je dat vol? De ervaringen van de heren hoor je vanmiddag tussen 14.30 en 15.00 aan bij Ruud Hendriks op BNR.

Geen tijd om te luisteren? Vanmiddag verschijnt er een verslag van het interview op dit blog.

Lees ook:‘Edwin Evers gaat op tijd naar bed’
Lees ook:Edwin Evers is ruim negen miljoen euro waard
Lees ook:Zeven weken vakantie voor Edwin Evers
Lees ook:“Laat Edwin Evers maar snel weer terugkomen”
Lees ook:Giel Beelen mixt commentaar Jack van Gelder op muziek

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>