Barry Brand nieuwe ochtendjock Radio Decibel

Vanaf maandag 22 november 2010 gaat Barry Brand de ochtendshow presenteren op Radio Decibel . Hij neemt daarmee het stokje over van Hans Boelen en zal elke werkdag te horen zijn van 6:00 tot 10:00 uur. Co-host Sarah Ramos blijft deel uitmaken van het ochtendteam. In oktober werd bekendgemaakt dat Brand van 16:00 tot 18:00 uur een programma ging presenteren op Traffic Radio. Het is nog niet duidelijk of de DJ daarmee doorgaat of stopt.

“Na tien jaar ochtendshows presenteren is het tijd geworden om er eens een fatsoenlijk dag-nachtritme op na te houden. De ochtenduren zijn de mooiste radio-uren, maar tegelijkertijd ook de zwaarste. Met Barry zijn we erin geslaagd een waardige opvolger te vinden die bovendien kan zorgen voor een nieuw en fris geluid in de ochtenduren van Radio Decibel. We zijn dan ook erg blij dat Barry voortaan in de ochtend te horen is”, aldus programmadirecteur Hans Boelen.

De versterking van Barry Brand in het ochtendteam heeft ook gevolgen voor de rest van de dagprogrammering. Hans Boelen zal de uren 13.00-16.00 gaan overnemen van Joost Berk. En Joost verhuist op zijn beurt naar de avond waar hij te horen zal zijn tussen 19.00 en 22.00 uur. Barend van Deelen, die tot voor kort te horen was in de avond op Decibel, heeft het station uit eigen beweging inmiddels verlaten.

Lees ook:Radio Decibel start nieuwe programmering
Lees ook:Decibel tevreden met stijging luistercijfers
Lees ook:Radio Decibel in het teken van Gay Pride
Lees ook:Eline LaCroix met zwangerschapsverlof
Lees ook:Novum Nieuws, Radio Decibel en Metro werken samen in regiobulletin

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>