Publieke omroep zoekt multiculturele topstagiairs

Op veel redacties van radio- en televisieprogramma’s zie je nog steeds een voornamelijk autochtone bezetting. Bij veel bedrijven, en ook bij de publieke omroep, zet men in op meer medewerkers met een multiculturele achtergrond. Zo kan een redactie een betere afspiegeling van de maatschappij vormen en worden onderwerpen niet altijd vanuit hetzelfde daglicht bekeken.

Stagebedrijf Mediastages en de omroepen KRO, NCRV, AVRO, NTR, VPRO en VARA organiseren daarom twee netwerkmiddagen, speciaal voor stagetalent met een multiculturele achtergrond. Op 7 oktober is er om 16.00 uur een bijeenkomst door de omroepen AVRO, KRO en NCRV. Deze zal worden gehouden in het AKN-Gebouw aan de ‘s Gravelandseweg 80 in Hilversum. De andere netwerkwerkmiddag is op 14 oktober, om 16.00 uur in het Net 3-gebouw op het Mediapark in Hilversum.

Eisen om mee te mogen doen: je moet een marketing-, communicatie- of mediagerelateerde studie doen, je moet gemotiveerd zijn om een bijdrage te leveren aan programma’s of afdelingen van de publieke omroepen en je moet een multiculturele achtergrond hebben.

Onder andere programmamakers van Klokhuis, Bring It On!, Stand.nl, Opium, Junior Songfestival, Ombudsman, Andere Tijden, Memories, RabRadio, Metropolis, Villa VPRO en Uitgesproken VARA zullen aanwezig zijn op zoek naar nieuwe stagiairs voor begin 2011.

Aanmelden? Mail je CV en een datumvoorkeur (7 of 14 oktober, beide mag ook) naar [email protected].

Lees ook:Dit is Radio 1 wint Radio 1 Radiolab
Lees ook:Knooppunt vanaf september tijdens hele spits te horen
Lees ook:VPRO’s Ochtenden even gered
Lees ook:Samenwerking op Radio 1 stopt
Lees ook:Winnaars en verliezers door afschaffen A- en B-omroepen

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>