Dit is Radio 1 wint Radio 1 Radiolab

Sinds afgelopen maandag is het TV Lab weer begonnen, met veel experimentele televisieprogramma’s. De radioversie van dit programa is al een paar weken afgelopen. Op de zaterdagen in juli kon je genieten van onder andere de programma’s Uit de tent gelokt (KRO), 4 Het Leven (NCRV), Raad een gebied, of niet! Loflied op de sportverslaggever (VPRO), Sprookjesmakers (NCRV), Mijn Steen (EO), Wat vinden ze eigenlijk van me? (AVRO), Groene Vogels (VPRO), Ten dode opgeschreven (BNN), Dit is Radio 1 (TROS), De Regioshow (AVRO) en Je bent wat je eet (BNN). NPO-radiodirecteur Jan Westerhof maakte vandaag in NCRV Lunch op Radio 1 de winnaar van dit jaar bekend.

Dit is Radio 1 van de TROS heeft het RadioLab dit jaar gewonnen. Door de vakjury en het publiek werd dit programma als beste verkozen. Dit programma gaat er met de Radio 1 RadioLab-prijs vandoor. Deze programma’s grepen net naast de eerste plaats: Mijn Steen (EO), De Regioshow (AVRO) en Groene Vogels (VPRO).

Dit is Radio 1 is een radiocollage met hoogtepunten en opvallende fragmenten van de week op Radio 1. De vakjury en het publiek adviseerden de TROS om te kijken of dit concept een vaste plek kan krijgen in het weekend van Radio 1.

Lees ook:RadioLab vandaag over leven, eten, meningen en dood
Lees ook:Vandaag in Radio 1 RadioLab: sportverslaggeving, de dood, meningen en kindervragen
Lees ook:RadioLab begint zaterdag: vijf vernieuwende radioprogramma’s
Lees ook:RadioRing 2014, waar stem jij op?
Lees ook:Genomineerden ’3FM Serious Talent Awards’ bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>