André Hazes herdacht met speciale radioshow

Zondag 27 september staat Radio Noord-Holland in het teken van André Hazes. Het is dan precies vijf jaar geleden dat de uitvaart van de volkszanger plaatsvond. Vanaf 12:00 uur worden zijn 58 beste liedjes uitgezonden in een André Hazes Top 58. De rankschikking is bepaald door de luisteraars die daar de afgelopen weken hun stem over hebben mogen uitbrengen.

Van zijn eerste liedje ‘Droomschip’ met Johnny Kraaykamp Sr. tot ‘Mijn Vriend’ met zijn zoon Dré Hazes; volkszanger André Hazes heeft in zijn leven vele successen gekend met zijn muziek, zelfs tot na zijn dood. In totaal nam de volkazanger 31 albums op en bracht hij 54 singles uit. Op 23 september 2004 stierf Hazes aan een hartstilstand. RTV Noord-Holland herdenkt de zanger op de dag van zijn uitvaart met een speciale radioshow die in het teken staat van zijn oeuvre.

Op basis van de stemmen van luisteraars is een top 58 samengesteld met de beste nummers van Hazes, die dit jaar 58 jaar geworden zou zijn. De presentatie van de speciale radioshow is in handen van June Hoogcarspel en muziekkenner Johan van Slooten.

Lees ook:André Hazes bemachtigt eerste plek in de 100% NL Top 250
Lees ook:André van Duin en Henny Huisman presenteren NH Top 100
Lees ook:Radioactive headlines week 44
Lees ook:Zing mee met… Radio Noordzee Nationaal
Lees ook:Hazes en Jackson meest gedraaide artiesten op de radio

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>