Zomercarnaval Rotterdam in beeld en geluid op FunX

Met 900.000 bezoekers is het Zomercarnaval één van de grootste, zo niet het grootste, evenementen in Nederland. Dit jaar zal het Zomercarnaval Rotterdam van 24 tot en met 26 juli 2008 plaatsvinden en radiozender FunX is daar het hele weekend bij. De urban muziekzender doet live verslag vanaf de Rotterdamse Coolsingel en videobeelden worden gestreamd via de website.

In het koele Nederlandse klimaat valt carnaval meestal aan het einde van de winter. Dit klimaat leent zich niet voor het vieren van carnaval op de manier die Latijns-Amerikaanse en Kaapverdische emigranten van huis uit kennen en dus wordt het Zomercarnaval georganiseerd om dit alsnog op die wijze te doen.

Sinds de eerste editie in 1984 wonen jaarlijks duizenden mensen de straatparades met veel dans en muziek bij. Radiozender FunX is er het hele weekend bij in Rotterdam en doet uitgebreid verslag voor de mensen die niet bij het Zomercarnaval aanwezig zijn.

Lees ook:FunX live vanaf Rotterdam Unlimited
Lees ook:Marathon Rotterdam live te volgen op Radio Rijnmond
Lees ook:Zomercarnaval te volgen via RTV Rijnmond
Lees ook:Marathon Rotterdam 2010 live te volgen op radio
Lees ook:STER mag reclame verkopen voor regionaal FunX

1 Reacties // Reageer

One thought on “Zomercarnaval Rotterdam in beeld en geluid op FunX

  1. Carina

    Na het zomer carnaval ging ik op vakantie kon niet reageren maar de beelden waren Geweldig alleen de dame die de intervieuws deed op straat vond ik heel veel minder….te opdringerig en een slecht taalgebruik….jammer,dit deed werkelijk afbreuk aan uw uitzending!!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>