FunX live vanaf Rotterdam Unlimited

FunX, de publieke jongerenzender van de grote steden, doet deze week drie dagen lang live verslag vanuit de binnenstad van Rotterdam voor de eerste editie van Rotterdam Unlimited. Op 14, 15 en 16 juni draait de stad namelijk om muziek, dans en theater. Er zijn optredens van bekende artiesten en er worden festivals gegeven waaronder het Zomercarnaval. Als je in de buurt van Rotterdam woont, zoals ik, dan is dit leuk nieuws. Woon je daarbuiten misschien iets minder interessant.

De FunX-programma’s komen vrijdag 14 juni van 19.00 tot 23.00 uur, zaterdag 15 juni van 13.00 tot 23.00 uur en zondag 16 juni van 13.00 tot 19.00 uur vanuit het hart van het Rotterdamse centrum.

FunX-dj’s Q-Bah, One’sy, Aashna, Quintis Ristie, Maarten, Dulci en Serkan brengen de luisteraars de hoogtepunten van het kleurrijke, internationale programma. Optredende artiesten als Skip & Die, MC Fit en Bollebof brengen een bezoek aan de FunX studio op de Coolsingel. De FunX-reporters mengen zich tussen de festivalgangers en doen verslag van de sfeer en de beste acts.

In de vier grote steden is FunX met een lokale editie ook via de FM te ontvangen: Amsterdam 96.1, Rotterdam 91.8, Den Haag 98.4 en Utrecht 96.1 FM.

Lees ook:3FM live vanaf Pinkpop
Lees ook:Marathon Rotterdam live te volgen op Radio Rijnmond
Lees ook:Marathon Rotterdam 2010 live te volgen op radio
Lees ook:Zomercarnaval Rotterdam in beeld en geluid op FunX
Lees ook:FunX is welvarend radiostation

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>