Nominaties RVU Radioprijs 2008 bekend

RVUElk jaar reikt de educatieve omroep RVU de 'RVU Radioprijs' uit. Dit is een aanmoedings-prijs voor studenten en jonge radiomakers uit Nederland en Vlaanderen. Eerder deze week zijn de nominaties voor de radioprijs bekend gemaakt. In totaal zijn veertien programma's genomineerd waarvan twee van omroep Llink en twee inzendingen komen via de BNN University. Alle genomineerden zijn de komende tijd op de radio te horen.

Vanaf 6 juli zendt 'Holland Doc Radio' elke zondag vijf weken lang tussen 21:00 en 22:00 uur drie genomineerde programma's uit. Dat is allemaal te horen op Radio 1.

Uiteindelijk bepaalt de jury, onder leiding van Giel Beelen, welke twee inzendingen de RVU Radioprijs 2008 winnen. De prijs is voor beide programmamakers 750 euro. De uitreiking van de prijs vindt plaats op donderdag 28 augustus 2008 vanaf 19:00 uur en dat is ook op Radio 1 te horen.

Lees ook:12 Radiotalenten maken kans op RVU Radioprijs
Lees ook:Zaterdag uitreiking NTR Radioprijs 2011
Lees ook:[Audio] Eén RVU Radioprijs dit jaar niet toegekend
Lees ook:RVU Radioprijs 2007 open voor niet-journalisten
Lees ook:Pieter Broertjes juryvoorzitter NTR Radioprijs

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>