Mastermixer Ben Liebrand tekent nieuw contract

"It feels like yesterday" is de reactie van Ben Liebrand op zijn 25-jarig jubileum bij Radio Veronica. Op 1 april 1983 was de eerste uitzending van 'In The Mix' te horen. Ben Liebrand mixt in zijn programma platen aan elkaar en hij is daarmee de eerste dj die naam heeft gemaakt zonder door de platen heen te praten. Zijn wekelijkse mix bestaat nu 25 jaar en Liebrand heeft op de dag van het jubileum een nieuw contract getekend.

Ben Liebrand laat al meer dan 25 jaar van zich horen. Hij is wereldwijd bekend van remixen voor artiesten als Phil Collins, Sting, Salt & Pepa, Genesis en Grace Jones. Door zijn legendarische 'Grandmix' (aan het eind van het jaar) en het radioprogramma 'In The Mix' is Liebrand ook de inspiratiebron voor dj's als Armin van Buuren, Olav Basoski, Tiësto en Ferry Corsten. 

De mastermixer tekende dinsdag 1 april 2008 (geen grap) een meerjarig contract bij Radio Veronica. Hierdoor is hij ook  de komende jaren iedere zaterdagavond met 'In The Mix' te horen bij Radio Veronica. Ben Liebrand: "Er is geen enkel radiostation in Nederland dat zo'n geschiedenis heeft als Radio Veronica. Ik ben blij dat ik deel uitmaak van deze beroemde geschiedenis en dat ik, met het tekenen van het nieuwe contract, ook deel uit ga maken van de toekomst van Radio Veronica!"

Het programma 'In The Mix' van Ben Liebrand is iedere zaterdagavond tussen 00:00 en 01:00 uur te horen bij Radio Veronica.

Zie ook:
- Ben Liebrand met Grandmix naar Slam!FM

Lees ook:Grandmix 2014 vanavond in de herhaling op Radio Veronica
Lees ook:Speciale eindejaarsmixen bij Radio Veronica
Lees ook:Morning Yam maakt plaats voor Ben Liebrand
Lees ook:Twee grote aanwinsten voor Slam!FM
Lees ook:Michael Jackson uur lang In The Mix bij Ben Liebrand

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>