Peter Heerschop blijft schrijven aan lieve Marianne

Peter Heerschop verlengt contract met Radio 538Elke vrijdagochtend neemt cabaretier Peter Heerschop de afgelopen week door bij 'Evers Staat Op'. Leuk even een gesproken column van een paar minuten, maar dat doet Heerschop natuurlijk niet alleen omdat hij goede vrienden met Evers is. Nee, hij wordt er gewoon voor betaald. Radio 538 is wel blij met hem en heeft Peter Heerschop, die eind december nog een lichte hartaanval had, een nieuw contract aangeboden.

Van die lichte hartaanval is Heerschop sinds begin januari gelukkig weer helemaal hersteld. Nu zeker is dat hij nog onder ons is, heeft Radio 538 Peter Heerschop gevraagd bij te tekenen. Door de contractverlenging is de cabaretier in ieder geval nog ten minste twee jaar te horen met zijn wekelijkse column 'Lieve Marianne'. Heerschop begon in 2002 voor het eerst met de humoristische terugblik op de week.

Zie ook:
- Na dure feestmaand betaalt 538 opnieuw de rekening

Lees ook:Peter Heerschop blijft op 538 met Lieve Marianne
Lees ook:Peter Heerschop verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:Lieve Marianne nog twee jaar bij 538
Lees ook:Froukje de Both en Peter Heerschop verlengen contracten bij Radio 538
Lees ook:Volkomen Kut Column stopt

1 Reacties // Reageer

One thought on “Peter Heerschop blijft schrijven aan lieve Marianne

  1. Jasper

    Heerschop had helemaal geen hartaanval. Dat DACHT hij, en toch schreef de hele media dat over. Check zijn interview in Kunststof van een paar weken geleden voor de waarheid.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>