Na dure feestmaand betaalt 538 opnieuw de rekening

Ben je blut of al helemaal bankroet na de dure feestmaand december? Radio 538 speelt weer handig in op het feit dat veel Nederlanders de hand op de knip (moeten) houden zo net na de feestdagen en dus komt de zender weer met de actie 'Hier met je rekening'. Een week lang betaalt Radio 538 de rekeningen van luisteraars die daar een mooi verhaal bij hebben.

Luisteraars kunnen rekeningen (maakt niet uit waarvan) opsturen naar Radio 538 en in een begeleidende brief moeten ze even aangeven waarom nu juist hun rekening betaald moet worden. Aangezien iedereen wel ergens een flinke rekening heeft liggen, moet je wel met een origineel verhaal aankomen. Alleen dan spring je er uit en heb je een grote(re) kans dat je rekening betaald wordt.

Je moet overigens wel een echte rekening ergens van hebben, want deze moet je opsturen per post, faxen of inscannen en doormailen naar Radio 538. Inzenden kan nog tot en met vrijdag 11 januari.

Zodra een rekening en het verhaal voorgelezen worden, dan moet degene die 'm opgestuurd heeft binnen 15 minuten naar de studio bellen. Alleen dan is het ka*ching ka*ching. Vanavond tijdens het programma van Niels en Froukje wordt de eerste rekening behandeld.

Meer over Radio 538:
- Uitslag 'Sjoeling Wizzzzz The Stars' bekend (video)
- Radio538.nl haalt het niet bij die ándere verkiezing
- Radio 538 heeft beste 'televisie en radio' website

Lees ook:Hier met die rekening! Radio 538 betaalt weer
Lees ook:Fuck de kredietcrisis! Hier met die rekening!
Lees ook:Hier met je Rekening op 538!
Lees ook:Radio-uitzendingen blijven even in de (pod)kast
Lees ook:Q-music spekt je spaarvarken

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Na dure feestmaand betaalt 538 opnieuw de rekening

 1. MBC

  Heeft 538 die actie gejat van de Belgische Q-Music of waren zij eerst???

  http://www.radiovisie.eu/be/nieuws.rvsp?art=00028266

  “Heb jij in oktober iets gekocht, eender wat, waarvan jij wil dat Q-music het betaalt? Stuur dan een SMS naar 3025 (€0.5/SMS), met als boodschap ‘Rekening + je aankoop + bedrag + je volledige naam’. Let op! Het moet gaan over een aankoop die is gebeurd in oktober 2005.”

    /   Reply  / 
 2. Jorn

  Hmm goede vraag! Ik weet dat 538 de actie in september 2007 ook al hield en daarvoor ook al een paar keer. Wanneer ze precies gestart zijn weet ik niet, maar het betere jatwerk tussen radio- en televisiezenders is niet nieuw meer :)

    /   Reply  / 
 3. Robin

  Radio 538 deed het de afgelopen jaren al meerdere keren. Volgens mij ook al in 2005. Radiostations over de hele wereld doen het overigens al. Z100 in New York betaalt namelijk ook regelmatig rekeingen van luisteraars. Virgin Radio doet het momenteel via het internet.

    /   Reply  / 
 4. Luda

  Hallo,

  Ik heb een vraagje over ‘Hier met je rekening!’ er staan 2 datums op waneer je het uiterlijk op moet sturen. er staat 12 september en 11 januari.. wanneer moet het nou uiterlijk dan??

  Dank alvast

    /   Reply  / 
 5. Melissa

  ik snap er ook niets van want er staat tot vrijdag 11 januari. Maar 11 januari is op woensdag?

  en waar kan ik in godsnaam digitaal mijn rekening opsturen?
  dit kan ik niet op de website vinden..

    /   Reply  / 
 6. Melissa

  oh, ik heb het inmiddels gevonden hihihi

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>