Weershow op Radio 2 zal nooit meer hetzelfde zijn

Radio 2)De muziekkeuze, vormgeving, soundprocessing, prijsvragen, tone of voice en presentatoren, het zijn allemaal voorbeelden van stationality. En misschien hoort daar een weerman even goed bij. Zeker als je net als Jan Versteegt járenlang op een radiozender te horen bent. Binnenkort stopt hij na twaalf jaar dan tóch bij zijn vaste stek Radio 2, maakte hij vandaag bekend de Gouden Uren. Eén van de programma's waar hij dagelijks zijn weerpraatje houdt.

Eerder dit jaar wilde Versteegt graag terugkomen bij de zender, waar hij een groot deel van zijn inkomen van krijgt. De betalingsconstructie via een stichting leverde toen de nodige problemen op. Zijn daaropvolgende comeback is hem kennelijk toch minder goed bevallen, want in het persbericht van Radio 2 noemt hij radiomaken "fantastisch, maar intensief".

Weerafwijking

Versteegt gaat door met weerverslaggeving, omdat hij naar eigen zeggen geboren is met een "weerafwijking". Maar daar wil hij nu vooral op internet iets mee doen. Jammer, want zo raakt Radio 2 toch een markante stem kwijt. Zo'n dagelijks item bepaalt toch mede het geluid van een zender. Vandaar dat Radio 2 werk maakt van zijn opvolging: geïnteresseerde kandidaten kunnen zich vanaf nu aanmelden.

Bron: Radio 2
________________________________________________________________

Lees ook:Jan Versteegt neemt woensdag afscheid van Radio 2
Lees ook:Highlights week 52 | Welles-nietes rond TMF Radio
Lees ook:Zoek Jack Johnson op in zijn thuisland
Lees ook:Meteo Consult haalt Radio 2 binnen als weerklant
Lees ook:Geboren op 29 februari? Tijd voor een feestje!

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>