Radio 2 Zendtijdprijs voor zanger Kom Van Dat Dak Af

muziek-buro.nl)Boudewijn de Groot, Rob de Nijs, Herman van Veen, Ramses Shaffy, Frank Boeijen, Willeke Alberti en Marco Borsato ging hem al voor en volgend jaar krijgt Peter Koelewijn de Radio 2 Zendtijd Prijs. Dat is vanmiddag bekendgemaakt in Tijd voor Twee. De jaarlijkse onderscheiding is bedoeld voor artiesten die van blijvende betekenis zijn geweest voor de Nederlandse radio en wordt uitgereikt tijdens het Radio 2 Gala van het Nederlandse lied.

Peter Koelewijn is één van de weinige Nederlandse artiesten die het vijf decennia lang in de hitlijsten heeft gestaan, dat mag een hele prestatie worden genoemd. Ondanks al die hits is hij waarschijnlijk het meest bekend van de meezinger Kom Van Dat Dak Af. Tijdens het gala brengen collega-artiesten hem een eerbetoon. De avond vindt op 18 maart plaats tijdens de Week van het Nederlandse lied.

Bron: Radio 2
________________________________________________________________

Lees ook:Twee NL-muziekprogramma’s in één radioweek
Lees ook:1,8 miljoen luisteraars voor NL-weekend Radio 2
Lees ook:Special Nederlandse Lied scoort
Lees ook:Sterren.nl Radio nieuwe zender van de TROS
Lees ook:‘Week van het Nederlandse Lied’ op Radio 5

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>