Evers Staat Op wint Gouden RadioRing 2006

Radio 538)De ochtendshow van Radio 538 is winnaar van de eerste Gouden RadioRing. Dat is bekendgemaakt in Schiffers.fm op Radio 2. Edwin Evers kreeg ook nog de Zilveren RadioSter als de beste mannelijke presentator. Bij de vrouwen won Claudia de Breij van 3FM deze prijs. Beste radio-evenement was volgens de luisteraars Serious Request vanuit het Glazen Huis in Utrecht. Deze actie voor Congo is beloond met het Gouden Radio-Oortje.

Heel verrassend is de uitslag niet en van één kant is het jammer dat zowel bij de winnaars als de genomineerden weinig nieuwe namen zitten. Het zijn natuurlijk wel publieksprijzen, dus het is een indicatie van wat de populaire programma’s zijn. Leuk in elk geval dat Claudia de Breij, die vergeleken met de meesten nog niet zo lang radio maakt, ook in de prijzen is gevallen. Wat mij betreft verdiend.

Bron: AVRO

Lees ook:
Televizierring 2006 lange zit met terechte winnaars (Zappen Blog)
Evers verwacht strijd tussen Beelen en De Wild
Radio meer in het (Tele)vizier
________________________________________________________________

Lees ook:‘Morgenstond’ van Radio NL wint Gouden RadioRing 2009
Lees ook:Radioringen naar de publieken
Lees ook:Edwin Evers maakt genomineerden RadioRing 2009 bekend
Lees ook:Claudia de Breij blij met haar derde ster
Lees ook:Nominaties Gouden RadioRing bekend

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Evers Staat Op wint Gouden RadioRing 2006

  1. Puk

    Helemaal terecht dat Evers twee prijzen krijgt, ESO is nog steeds het leukste ochtendprogramma. Het is wel waar dat ze soms hetzelfde doen, maar alles is al een keer gedaan.. heb je overal.

      /   Reply  / 
  2. Jasper

    Ik word zo ziek van dat ‘alles is toch al een keer gedaan’.

    Ten eerste is dat niet zo, en ten tweede is het een non-statement.

    Je zeikt toch ook niet dat al die plaatjes al eerder gedraaid zijn? Of dat je geen boek kunt schrijven omdat alle woorden toch al een keer gebruikt zijn. En ja, alle noten zijn ook al een keer gebruikt, dus zou je ook geen nieuw liedje meer kunnen maken.

    Wie zegt dat ‘alles al gedaan is’, is gewoon anticreatief.

    Daarnaast is Evers (een van) de eerste die side-kicks actief bij de show betrok (in plaats van een enkel woordje van de aanwezige producer), en (een van) de eerste was die stevig aan de slag ging met typetjes. (Morisson van het ‘Weeshuis van de hits’ was namelijk geen typetje).

      /   Reply  / 
  3. Pieter Jan

    Ja, maar Evers is toch wel heeeel lang hetzelfde aan het doen, alleen de meeste Nederlanders stellen niet zoveel eisen.. inhoudelijk is het toch niet zo heel bijzonder allemaal. Een beetje André van Duin nadoen, de hele ochtend en een paar wandelende lachmachines erbij en hoppaa. En nee, het is geen jaloezie, vind Evers zeker geen slechte dj, maar bijzonder ook niet.

      /   Reply  / 
  4. radioman

    HJe zag Giel toch even beteuterd kijken toen Evers de RadioRing won :-)

      /   Reply  / 
  5. Joost.fm

    Waarom zou Edwin het format van zijn show omgooien? Gezien de luistercijfers is dat zelfmoord.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>