Ligt Nijmegen in Brabant?

Omroep Brabant)Ook Omroep Brabant doet verslag van de Nijmeegse Vierdaagse, terwijl het evenement zich toch écht afspeelt binnen de jurisdictie van een andere regionale. Omroep Brabant doet zijn naam in deze dus geen eer aan, al is het natuurlijk wel een leuk komkommertijd-item. Misschien kunnen ze Brabantse wandelaars centraal stellen? Dan is het nog verdedigbaar. Verslaggeving is er ook van 4Daagseradio, waarover later deze week méér.

Lees ook:Werkgroep lokale radio bedenkt de Brabantse Top 50
Lees ook:Hollandse Week op Omroep Brabant
Lees ook:Carnaval barst los op Omroep Brabant/Dweilradio
Lees ook:‘Heb Je Even Voor Mij’ populairste Frans Bauer plaat
Lees ook:7 Lokale omroepen werken samen tijdens Vierdaagse

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Ligt Nijmegen in Brabant?

  1. Jeroen Bijl

    Er lopen wel 9.000 Brabanders mee in de vierdaagse (en de route voert op vrijdag gedeeltelijk door het Brabantse land).

    Maar 4Daagseradio is natuurlijk hét radiostation voor de vierdaagse!!

      /   Reply  / 
  2. bert

    Nijmegen is eigenlijk de meest noordelijke Brabantse stad.
    En Gelderland bestaat niet. Da’s een bij elkaar bedachte provincie.

      /   Reply  / 
  3. Thomas

    Nijmegen ligt idd nog net beneden de rivieren, da’s waar :-) .

      /   Reply  / 
  4. Danny Moerkerke

    Lokale/regionale radio = alles dat interessant is voor de luisteraar in het uitzendgebied van het station, dat is dus niet persé plaats- of regiogebonden.

      /   Reply  / 
  5. Kees

    Je bedoeld het is komkommertijd bij Radioactive Blog? Omroep Brabant doet al jaren verslag over de Nijmeegse Vierdaagse. Maar schijnbaar was jullie dat niet opgevallen door dat jullie het te druk hadden met het verafgoden van Herbert Visser en zijn baggerstation. Denk eens aan al die Brabanders die meelopen!! Maar goed, de Vierdaagse is afgelast door het tragisch overlijden van twee deelnemers en de extreme hitte. Dus eigenlijk, einde discussie.

      /   Reply  / 
  6. Thomas

    @Kees, dat Omroep Brabant al langer verslag doet van de 4Daagse, hebben we niet gemist, hoor. Dan kun je er best nog een stukje aan wijden, denk ik. Kan een leuke discussie uit voortkomen over wat nu de taak is van lokale/regionale omroepen. Zie het meer als een aanleiding tót.

    Verafgoden doen wij niemand :-) . Inderdaad is hier veel geschreven over 100%NL, maar net zo veel over RTL FM. En onpartijdig, kan ik je verzekeren. Neemt niet weg dat ik sympathie heb voor een club idealisten (zo komt het tenminste op mij over) die hun doorzettingsvermogen beloond zien. Maar dat ik me ook kan verplaatsen in de mensen bij RTL FM.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>