Hollandse Week op Omroep Brabant

Een week geleden startte Omroep Brabant met het webkanaal Dweilradio met daarop uitsluitend carnavalsmuziek. Dat is natuurlijk alleen maar Nederlands product, en nu staat Omroep Brabant de komende week ook zélf in het teken van muziek van eigen bodem. Van 19 tot en met 23 november is 'Hollandse Week' op de zender en dat is een aanloop naar 'De Nacht Van Omroep Brabant' vrijdag 23 november in de Brabanthallen.

Tijdens De Nacht Van Omroep Brabant zullen er optredens zijn van de artiesten Guus Meeuwis (onmisbaar bij een Brabants feestje), Rene Schuurmans en Nick & Simon.

De hele week staan diverse radioprogramma's van de zender in het teken van de Hollandse Week. Veel Nederlandse artiesten verlenen hun medewerking aan de Hollandse week. Zo komen onder andere de volgende artiesten hun verhaal vertellen: Boudewijn de Groot, Ilse de Lange, Gerard Joling, Frans Bauer, Nick en Simon, Thomas Berge, Rob de Nijs, Lenny Kuhr, Xander de Buisonje en Jeroen van de Boom.

En ook wordt opnieuw de populariteit van wijlen André Hazes hier uitgemolken. Er is al een duettenalbum uitgebracht waarop bekende artiesten een 'duet zingen' met Hazes. Tijdens de Hollandse Week heeft Omroep Brabant een speciaal spel waarin luisteraars mogen meezingen met Hazes. Het spel heet heel toepasselijk 'Zing mee met Dré'.

Lees ook:Nick & Simon op nummer 1 in de Hollandse 100 van RadioNL
Lees ook:Elftal van Oranje met 11 Nederlandse artiesten
Lees ook:Genomineerden 100% NL Awards bekend
Lees ook:Winnaars bij ‘Evers reikt uit’ awardshow
Lees ook:Nominaties 100%NL Awards 2014 bekend

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>