Willem-Alexander en Maxima bezoeken 538 Koninginnedagfeest

Eindelijk was het dan zover, het 538 Koninginnedagfeest op het Museumplein. De hele dag waren er diverse artiesten op een splinternieuw dubbeldecks 538-podium. De sfeer was volgens Radio 538 wederom fantastisch en het was drukker dan ooit: tijdens het hoogtepunt van de dag werden 150.000 bezoekers gemeten. En er was koninklijk bezoek!

Prins Willem-Alexander en Prinses Maxima bezochten het plein en vlogen met een helikopter over de oranje mensenmassa. Als spectaculaire afsluiter wist Armin van Buuren, die dezelfde middag een Koninklijke onderscheiding in ontvangst heeft genomen, een knallende show neer te zetten. Samen met VanVelzen sloot hij de elfde editie van het jaarlijks terugkerende evenement af.

Het hele evenement was live te beluisteren op Radio 538. Alle backstage beelden en interviews met artiesten zijn te zien op www.radio538.nl.

Lees ook:Armin van Buuren sluit Glazen Huis week af
Lees ook:Lintjesregen 2010 bereikt ook radiomensen
Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin
Lees ook:Armin van Buuren speelt hoofdrol in Wii-spel
Lees ook:Armin van Buuren met opvallende samenwerking

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>