Radio 538 start ’53N8 CLUB’

Het is eerste dat mij te binnen schoot toen ik hoorde dat Radio 538 met de ’53N8CLUB’ start, is dat het nummer 1 radiostation van Nederland een uitgaansgelegenheid gaat openen. Maar niet is minder waar, want voor de 538 nachtclub hoef je je huis niet uit, het is gewoon op de radio te beluisteren. De 53N8CLUB begint zondagavond om 00:00 uur en geeft daarmee de nieuwe nacht van Radio 538 vorm.

Het grootste radiostation van Nederland gooit per 4 januari haar nachtprogrammering om en dat resulteert in het nieuwe concept van de 53N8CLUB.

Van zondag tot en met donderdagnacht zijn tussen middernacht en 03:00 uur Martijn Muijs en Kimberly van de Berkt als duo te horen. Stefan de Groot of Robin Lef├ęber nemen het stokje van 03:00 tot 06:00 uur over. Stefan, die tot eind 2009 van maandag- tot en met donderdagnacht de uren 00:00-03:00 uur deed, blijft op diezelfde dagen zitten, maar dan wat later in de nacht. Robin doet de shift in de holst van de nacht van 03:00 tot 06:00 uur op zondagnacht.

De website 53N8CLUB.nl is nog niet ‘geopend’. De openingstijden van de nachtclub zijn gelijk aan de uitzenduren: van zondag tot en met donderdagnacht van 00:00 tot 06:00 uur.

Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om
Lees ook:Nieuwe nachtprogrammering voor Radio 538
Lees ook:Luisteraar laat tattoo van radio-dj’s zetten
Lees ook:Nieuwe programmering Radio 538
Lees ook:538-dj’s Kim en Martijn uit de kleren (video)

21 Reacties // Reageer

21 thoughts on “Radio 538 start ’53N8 CLUB’

 1. Arjen

  Beter dat die Stefan de Groot weg is van dat tijdstip.. Wat een domper na MINDR.. Hopelijk doet Muijs het beter dan hem wat ik wel verwacht (ex-3FM)
  Niet dat hij aan Rick van Velthuysen kan tippen ;)

    /   Reply  / 
  1. peter

   die MUIS,die klootzak,die hebben ze door mijn toedoen ontslagen in Hilversum,die mag helemaal eigenlijk nergens meer aan de bak komen,vuilnis op laten halen,weet hij wat echt werken is,die vent is in het echt verschrikkelijk,zooooo verschrikkelijk.

     /   Reply  / 
   1. Arjen

    Leg eens uit, gefrustreerd mannetje.

      /   Reply  / 
    1. peter

     arjen,,jj denkt toch niet,dat ik aan iemand op een blog die ik niet ken,in Details ga treden,,terwijl,als je om een verzoek vraagt aan mensen op dit blog of iemand een bepaalt plaatje kent,dat ze dan liever zeiken over kut reclame,,,,,,maarja,,dat zijn Hollanders he.ga maar voor het aanrecht staan en afwassen,arjen.

       /   Reply  / 
    2. peter

     heel toevallig luisterde ik even naar 538,en wat hoorde ik,,je kunt je nog opgeven voor ,de kut kandidaten kwis++de zelfverheerlijking zit nu bij 538 te pruttelen.hij is bij 3fm in de muizenval getrapt,hij wou teveel Kaas.

       /   Reply  / 
     1. Arjen

      1. Leer fatsoenlijk Nederlands. En iets over leestekens.
      2. Ik geloof niet dat een dergelijk iemand als jij ook maar in de buurt komt van het baantje van Martijn Muijs, dus hij zal zeker niet door jou toedoen ontslagen zijn.
      3. Je springt van de hak in de kak, ik kan je totaal niet volgen.
      4. Als je gefrustreerd bent, ga dan mensen doodschieten in Call Of Duty.
      5. Je hoeft hier niet op te kijken. Dan hoef je je ook niet te ergeren.

        /  
    3. peter

     man jj bent niet goedwijs,je kunt niet lezen,en wie heeft het hier nou over doodschieten.dan ben jj toch wel mooi ziek in je hersenen.

       /   Reply  / 
    4. peter

     ik had vroeger wel een 10 voor nederlands op school,jj denkt toch niet dat ik me druk zal maken op een blog ,komma danwel hoofdletter of iets dergelijks,,ga jj maar poppetjes doodschieten ,van die rare achterlijke bedorven spelletjes.gekke Arjen

       /   Reply  / 
     1. Arjen

      Ik vind je trouwens wel een hilarisch mannetje, gekke Peter.
      Grappig dat we ook zulke mensen in ons kleine landje hebben.
      Heb je ook witte handboeien en zo? En, kan je zelf het slot van deur openmaken? Of doet iemand dat van de andere kant?
      Maar ik stop ermee, dit begint op leedvermaak te lijken. Van mijn kant dan. En das niet tov. Dus gekke Peter, hou hem keihard. En je radio ook.

        /  
    5. peter

     arjen,en veel geestelijk en lichamelijk gevoel bij je vriendje,en dat je nog lang en gelukkig door het leven mag gaan,,,,tot de volgende keer,Doei.

       /   Reply  / 
     1. Arjen

      Joe!

        /  
 2. Paul van de Rendering

  Heb vannacht al even naar Robin Lefeber geluisterd… moet zeggen dat ik nog niet echt een verandering hoorde behalve dat Wessel van Diepen er nu ook 53N8Club bij zegt in de uuropener.
  Ben blij dat Martijn Muijs nu 0-3 gaat doen, niet dat ik vond dat Stefan het slecht deed, maar denk dat we Martijn toch wel een uitzonderlijk talent mogen noemen, zeker passend op het tijdstip dat hij nu gaat vullen.
  Ben benieuwd hoe het gaat klinken ….

    /   Reply  / 
 3. Ruben

  Ben blij dat die verschrikkelijke Joey Herenmans minder op 538 is!!! Wat een irritante kut stem had die gast. Totaal inspiratieloos en doet alleen maar wat dj trucjes en zelfs daar is ie slecht in!!!! BLEH!!!!! Ik had afgelopen jaar regelmatig nachtdienst en zapte zelfs naar 3FM toe omdat die gast me zo irritereerde!! Tijd dat hij helemaal van die zender af gaat!!

    /   Reply  / 
 4. Wouter

  Gaat Martijn Muijs nu ook stoppen met D’r Uit? Dat was zo’n goed programma toen Jens en daarna Niek het deden. Toen Muijs het ging doen vond ik er niks meer aan.

    /   Reply  / 
  1. Paul van de Rendering

   Martijn Muijs gaat inderdaad door zijn nieuwe uren (12-3) stoppen met D’r Uit op zondagochtend.
   D’r wordt vanaf afgelopen week gepresenteerd door Stefan de Groot.

     /   Reply  / 
 5. Arjen

  Gister ff geluisterd en ik vond het wel goed te doen met Kimberly en Martijn.. Leuke spontane show. Nu nog iemand die goeie jingles maakt, webcam aan, sidechiks, een gestoorde producer.. Oke, stop maar weer met dromen :x

  @Ruben, volgens mij zijn Joey’s uren niet gewijzigd en ik vind hem altijd wel fijn klinken maar goed, das persoonlijke smaak..

    /   Reply  / 
 6. alek vidakovic

  radio 538 van straat 53n8 club de nieuwe radio zenders programma de beginen in 2010
  zondag tot en donderdagavond van 00.00 tot 06.00 uur
  livestrem upluden luisteren gaarf cool

    /   Reply  / 
 7. ruben

  heeei het is altijd gezelig noooit te vervelen je luistert en je nacht kan niet stuk groete uit brabant kut

    /   Reply  / 
 8. marian

  jully zyn een leuk stel hoor en kim weet ook alles he en mathyn kan je ook goed met je vrouw praten net als jy met kim en lachen daaaaag

    /   Reply  / 
 9. nelly

  Hoi Kim en Martijn,sinds kort luister ik naar jullie programma ik ben een slechte slaper,dus komt dat soms goed van pas voor mij.Maar wat jullie maandag nacht deden was beneden allerpeil,om iemand wakker te bellen over Altzheimer en daar zo mee te spotten en iemand voor de gek te houden,als die vrouw echt goed wakker was geweest had ze zeker anders gereageerd je wist niets over medicijnen en hoe jullie met zulke serieuze dingen omgaan is smakeloos hopelijk komen er meer reacties maar veel mensen zijn om die tijd niet wakker het is te hopen dat niemand in jullie familie hetb niet krijgt.verder is het een goed programma voor de jeugdigen die hebben toch een andere smaak.Groetjes Nelly

    /   Reply  / 
  1. Arjen

   Misschien moet je even mailen met Radio 538, schat. Ik denk niet dat iemand van 538 dit leest.

     /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>