Nieuwe nachtprogrammering voor Radio 538

Rick van Velthuysen heeft donderdagnacht zijn laatste 'MiddenInDeNachtRick' op Radio 538 gemaakt en door zijn overstap naar Radio Veronica is er een gat ontstaan in de nachtprogrammering van 538. Het radio-station heeft wat wijzigingen aangebracht en geeft de ruimte aan jong talent.

Radio 538-dj Stefan de Groot is van zondag- tot en met donderdagnacht van 00:00 tot 3:00 uur te horen. Van 3:00 tot 6:00 uur is Erik Werner in de nacht van zondag op maandag te beluisteren. Joost Berk zit op datzelfde tijdstip maandagnacht achter de microfoon.

Ook zijn twee nieuwe dj-talenten van 3:00 tot 6:00 uur op het station te horen: Joey Hereman op dinsdag- én woensdagnacht en Robin Leféber neemt de donderdagnacht van 3:00 tot 6:00 uur voor zijn rekening. Aansluitend is Joost Berk op vrijdag- én zaterdagnacht van 4:00 tot 8:00 uur te beluisteren. De verdere programmering op Radio 538 blijft ongewijzigd.

Voor het complete programma-overzicht, zie onderstaand schema:

Zie ook:
- Hier met die rekening! Radio 538 betaalt weer

Lees ook:Radio 538 gooit weekendprogrammering om
Lees ook:Joey Hereman de nacht in
Lees ook:Taart voor MiddenInDeNachtRick
Lees ook:Joey Koeijvoets nieuwe presentator ochtendshow STERREN.nl
Lees ook:Radio 538 start ’53N8 CLUB’

6 Reacties // Reageer

6 thoughts on “Nieuwe nachtprogrammering voor Radio 538

 1. Erwin

  Stefan de Groot…alleen die achternaam al..zooo jaren 80…Maar ik ben benieuwd. Er hangt een grote last op zijn schouders om MIDNR te doen vergeten…

    /   Reply  / 
 2. Peter

  Dus jij vindt dit zoooo jaren 80? En het door jou bejubelde Ekstra Weekend is dat niet? Hou toch eens op met twee maten te meten, beste Erwin!

    /   Reply  / 
 3. //DESH\\

  Die stefan de groot was gister nacht (half) dronken op de radio! Hij zong toen het deuntje van L’amour Toujours en de uuropener van De Top 40!

  Maar in ieder geval vind ik het dom dat ze Niek van der Brugge er niet hebben neergezet, zodat hij dan met Koert en Rianne het programma NiekInDeNacht kon gaan maken.

  Maar ik ben 538 nu zat en verhuis dus mooi mee met Rick naar Veronica en in de ochtend naar Arrow Classic Rock of Q.

    /   Reply  / 
 4. Dennis

  En Joey Hereman dan.. Moest zogenaamd een talent zijn. Gebruikt zijn stem verkeerd, zegt NIETS!, heeft een kutstem, niet grappig, kinderachtig, en heeft zich nooit ontwikkeld bij Caz!. Ik luisterde vaak naar Caz! leuk station. Maar op den duur was er zo weinig talent dat zelfs Joey Herman doordeweeks te horen was.. A.U.B Niels Hoogland: Haal die gast nu al van zender.. nu vandaag.. dinsdag 2 september kan het nog.. voordat ie begint… BAH!

    /   Reply  / 
 5. Ingrid

  Beter dat Joey Hereman weer op de radio te horen is, heeft veel te lang geduurd na Caz !
  Nu hoop ik wel dat hij snel naar een beter tijdstip verplaatst wordt…..

    /   Reply  / 
 6. Eva

  Joey heeft wel eens ingevallen doordeweeks bij Caz! en dat was bloedirritant. Niks te zeggen, gewoon zo’n DJDJDJ, die helemaal niet zichzelf is, maar misschien zelf ook niet zoveel is.

    /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>