Arjen Grolleman tribute live op Kink FM

Een paar honderd mensen, waaronder ik zelf, komen donderdagavond samen in Nachttheater Sugar Factory voor het evenement ‘Tears Run Rings: a Tribute to Arjen Grolleman’. Met optredens van Audiofeel, Spinvis, Solo, Anne Soldaat en Marc Almond, wordt een eerbetoon gehouden aan de in januari overleden station manager, radio-dj en stem van Kink FM: Arjen Grolleman.

Naast collega’s, familie, vrienden en kennissen, zijn ook een aantal luisteraars van Kink FM aanwezig bij de tribute. Daarvoor waren afgelopen weken kaarten te verkrijgen op Kink FM.

Als je geen toegangskaart hebt kunnen bemachtigen, dan kun je het eerbetoon volgen via de radio; Kink FM zendt het namelijk integraal en live uit.

Marc Almond

Heel bijzonder is dat Marc Almond naar Nederland komt om speciaal voor dit eerbetoon het nummer ‘Tears Run Rings’ te zingen. Het was het favoriete nummer van Arjen Grolleman en werd ook tegelijkertijd door tientallen radiostations gedraaid op de dag van zijn uitvaart.

Tears Run Rings: A tribute to Arjen Grolleman is donderdag 25 maart 2010 te horen tussen 20:00 en 00:00 uur op Kink FM.

Lees ook:Radiozenders draaien favoriete plaat Arjen Grolleman
Lees ook:Arjen Grolleman herdacht met optreden Marc Almond
Lees ook:RTL maakt in memoriam voor Arjen Grolleman
Lees ook:Speciale Avondland ter nagedachtenis Arjen Grolleman
Lees ook:Avondland eenmalig terug bij Kink FM: een eerbetoon aan Arjen Grolleman

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>