Woensdag lancering van Kink TV

Na vijf maanden werkend leren in de leukste business van Nederland, presenteren de tien studenten van V-Academy woensdag 14 januari 2009 het online televisiekanaal Kink TV, het nieuwe zusje van radiozender Kink FM. De feestelijke lancering vindt woensdagmiddag plaats in Hilversum en Radioactive is daarbij aanwezig.

Update: Verslag lancering Kink TV [Foto's] 

 
V-Academy is de kweekvijver voor jonge, veelbelovende mediatalenten die tijdens een stage opgeleid worden tot crossmediale professionals. De eerste groep studenten startte in september 2008. In februari 2009 start de tweede groep van tien studenten aan de V-Academy.

Vandaag zullen die tien studenten het tv-kanaal van Kink lanceren. Verslag en foto’s van de lancering volgen later.

Zie ook:
- Tien nieuwe talenten in de V-Academy

Lees ook:The Bohemes winnen Plug de Band
Lees ook:Derde klas met studenten V-Academy gestart
Lees ook:Miljuschka Witzenhausen presenteert Radiobitches Awards 2009
Lees ook:Luisteraars stemmen massaal op bands voor nieuw Kink TV programma
Lees ook:Verslag lancering Kink TV door studenten V-Academy [Foto's]

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>