Radio 538 met SAIL 2010 live vanaf Pirateneiland

Eens in de vijf jaar wordt het maritieme evenement SAIL Amsterdam gehouden in onze hoofdstad. Van 19 tot en met 23 augustus is het weer zover, dan zullen honderden boten, schepen en sloepen de Amsterdamse wateren binnenvaren. ING is sponsor van SAIL 2010 en heeft voor de gelegenheid een eigen Pirateneiland, vanaf waar Radio 538 live radioprogramma’s gaat maken.

Op donderdag 19 augustus 2010 verzorgt Barry Paf tussen 19:00 en 21:00 uur zijn uitzending live vanaf het Pirateneiland.

Top 40

Ook op de tweede dag van SAIL 2010 staat de studio van Radio 538 opgesteld op die plek, want die vrijdag de 20ste brengt Jeroen Nieuwenhuize tussen 14:00 en 18:00 uur de Nederlandse Top 40 vanaf het eiland. ‘s Avonds barst het feest los en zorgen de 538 Drive in Show DJ’s voor wat extra sfeer.

Pirateneiland

ING is al sinds 1975 als hoofdsponsor betrokken bij SAIL Amsterdam. Tijdens de editie van 2010 verrijst in de IJ-haven aan de Bogortuin het genoemde Pirateneiland, inclusief een gestrand scheepswrak.

Armin van Buuren

Net als vijf jaar geleden heeft DJ Armin van Buuren ook deze keer een speciale SAIL-track gemaakt. Het nummer genaamd ‘Aisha’ is hier gratis te downloaden.

Lees ook:Vlieg met Armin van Buuren naar Canada
Lees ook:Peter van der Vorst geeft kijkje in leven van Armin
Lees ook:Megaconcert Armin van Buuren live op radio én televisie
Lees ook:Armin gepiepeld door DJ Tiësto
Lees ook:SLAM!FM viert prolongatie nummer één positie Armin

1 Reacties // Reageer

One thought on “Radio 538 met SAIL 2010 live vanaf Pirateneiland

  1. kees

    Het is een geweldig evenement De Sail. Maar ik vind dat VUURWERK er absoluut niet bij passen, en dat heeft zo`n iets geweldigs ook Totaal niet nodig.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>