Luisteraar waardeert Jukeboxweek met een 7,9

Ruim 660.000 mensen van 55 jaar en ouder luisterden in de week van 30 augustus tot en met 3 september 2010 naar Radio 5 Nostalgia voor de Jukeboxweek. Luisteraars waardeerden deze programmering met het rapportcijfer 7,9. De themaweek bestond uitsluitend uit verzoekjes van luisteraars en hun mooiste muzikale herinneringen bij de gedraaide evergreens uit de jukebox. Duizenden luisteraars vroegen hun geliefde plaat aan. De publieke zender stelde aan de hand van de verzoekjes de Jukebox top 10 samen.


Ook de website van Radio 5 Nostalgia werd druk bezocht en trok in de Jukeboxweek twee keer zoveel bezoekers als in een reguliere week.

Zendermanager Kees Toering is tevreden over de onderzoeksresultaten: “Geweldig om te merken hoe dankbaar al die mensen zijn voor het feit dat ze een hele week verzoekjes kunnen aanvragen. Het is natuurlijk ook de generatie die is opgegroeid met verzoekplatenprogramma’s, maar toch. Het was de eerste keer dat we een dergelijke themaweek hebben uitgezonden, maar ik kan nu al zeggen dat er volgend jaar opnieuw een Jukeboxweek gaat komen op Radio 5 Nostalgia.”

Lees ook:Jukeboxweek op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Verzoekjes vormen finale van Jukeboxweek
Lees ook:De Jukeboxweek is terug op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Cliff Richard op één in de Jukebox Top 100 van Radio 5
Lees ook:Week van de Jaren 70 trekt 700.000 luisteraars

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>