Week van de Jaren 70 trekt 700.000 luisteraars

Ruim 700.000 mensen van 55 jaar en ouder luisterden in de week van 24 tot en met 28 mei naar Radio 5 Nostalgia voor de Week van de Jaren 70. Het is daarmee de bestbeluisterde themaweek uit de geschiedenis van de nostalgische publieke zender. Luisteraars waardeerden deze programmering met het rapportcijfer 7,8. Vooral de Top 200 van de Jaren 70 bleek geliefd en kreeg daarvoor als cijfer maar liefst een 8,1. En de luisteraars willen de lijst graag nog eens voorbij horen komen.


Uit het onderzoek blijkt namelijk dat 84% van de luisteraars het op prijs te stelt als Radio 5 Nostalgia volgend jaar wederom een Week van de Jaren 70 organiseert.

Radio 5 Nostalgia stond in de laatste week van mei in het teken van de onvergetelijke radio- en televisieprogramma’s uit de zeventiger jaren. De nostalgische zender trakteerde de luisteraar op legendarische radio- en televisiefragmenten en draaide uitsluitend evergreens uit de jaren 70.

Lees ook:Een week lang Evergreens uit de jaren 60 op Radio 5
Lees ook:1,7 miljoen luisteraars voor derde Evergreen Top 1000
Lees ook:Top 200 sluit Week van de Jaren 70
Lees ook:Week van de jaren 70 op Radio 5 Nostalgia
Lees ook:Watersnoodramp staat centraal in Week van de Jaren 50

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>