Truttige tegeltjes opgeleukt met spreuken Opa Beelen

“Wie bij tegenwind zijn land bemest, draagt aan ‘t end van de dag een bruin vest.” “Wat deze zomer ook weer is gebleken: het was warm, bij de winter vergeleken.” Het zijn stuk voor stuk wijze uitspraken van Opa Beelen. Zoals de naam al doet vermoeden is dat de opa van 3FM-dj Giel Beelen. Opa is veelvuldig te horen in het ochtendprogramma van Giel en zijn spreuken zijn inmiddels legendarisch. Tijd om ze op een tegeltje te zetten, voor twee goede doelen.

 

Het eerste goede doel is degene voor wie het tegeltje bestemd is, die krijgt een leuke decoratie voor in huis. De tweede partij die ervan profiteert is het Rode Kruis, want een deel van de opbrengst gaat naar 3FM Serious Request.

Luisteraars kunnen een tegeltje laten maken met een spreuk van Opa Beelen erop. Via de website Truttigtegeltje.eu zijn de tegeltjes te bestellen. Mensen moeten daarbij aangeven waar de spreuk ongeveer over moet gaan, Opa Beelen maakt er vervolgens een origineel truttig tegeltje van.

Normaal kost een tegeltje €6,95, maar eentje met een spreuk van Opa Beelen erop kost tijdens Serious Request vijftien euro. Van dat bedrag wordt negen euro overgemaakt de benefietactie van 3FM.

« Zie hier alles over Serious Request »

Lees ook:Dure mobiele-telefoonactie voor VARA’s GIEL op 3FM
Lees ook:Glazen Huis na vier dagen over de 1.000.000 euro
Lees ook:Eindstand 3FM Serious Request 2008: € 5.637.937,-
Lees ook:Giel Beelen naar 538 en Rob Stenders naar de ochtend op 3FM?
Lees ook:‘Annemieke Schollaardt gaat trouwen met Moke-gitarist’

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Truttige tegeltjes opgeleukt met spreuken Opa Beelen

  1. Pingback: Half uur happy hardcore op helft Serious Request | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>