Knip-en-plak-opdracht van Radio 2

In het noorden van het land zijn de basisscholen alweer begonnen, maar in andere delen van Nederland zijn de mensen nog vrij. Om het moment te kunnen vieren dat iedereen weer aan het werk is, wacht Radio 2 nog tot 7 september met haar ‘Nationale Aan De Slag-dag’. Op deze nieuwe themadag wil het radiostation de luisteraars laten weten dat ze gesteund, gemotiveerd en geïnspireerd worden, ook in het nieuwe seizoen. Om de Aan De Slag-dag wat te promoten onder de kantoormensen, heeft Radio 2 een kleine doe-opdracht online gezet, inclusief instructievideo.


Op de website van Radio 2 is de Aan De Slag-vlag te downloaden (pdf) die je op je werkplek kunt planten. Let op, want je moet de vlag nog wel zelf uitknippen en in elkaar zetten. Geen idee hoe twee stukjes papier aan elkaar te plakken? Bekijk dan eens de instructievideo:

Tijdens de Nationale Aan De Slag-dag van Radio 2 gaan verslaggevers van het radiostation langs bij mensen op hun werkplek. Verder draait de publieke radiozender verzoekjes van luisteraars. Daarbij gaat het om liedjes die de werkende mensen motiveren om weer aan de slag te gaan.

Bert Kranenbarg presenteert op 7 september tussen 17:00 en 19:00 uur ook nog het zogenaam ‘Fileconcert’. Op een terrein naast de A27 in Lexmond komen artiesten als Acda & De Munnik, Bertolf, Lange Frans en Miss Montreal optreden en kiest de Radio 2-presentator het nieuwe Filelied.

De Nationale Aan De Slag-dag wordt maandag 7 september tussen 19:00 en 20:00 uur afgesloten door Jan Willem Roodbeen. Hij doet een eindcheck en kijkt of er uit alle 441 gemeenten in Nederland een reactie binnengekomen is, want een nationale dag moet wel écht nationaal zijn.

Zie ook:
- Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag
- Wie schrijft het nieuwe Filelied?

Lees ook:Radio 2 lanceert De Nationale Aan De Slag-dag
Lees ook:Balkenende geeft startsein Nationale Aan De Slag-dag
Lees ook:Nationale Aan de Slag-dag op Radio 2
Lees ook:Nieuwe themadag van Radio 2 trekt 900.000 luisteraars
Lees ook:Wie schrijft het nieuwe Filelied?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>