Top 100 als afsluiting Made in the Seventies

Radio 2 staat van 20 tot en met 24 april met ‘Made in the Seventies’ geheel in het teken van de jaren zeventig. Het publieke radiostation trakteert de luisteraar een week lang op muzikale hoogtepunten uit de Seventies met muziek van ondermeer The Eagles, Queen, Electric Light Orchestra en Pink Floyd. Hoogtepunt van de week is de Seventies Top 100 op vrijdag 24 april van 09:00 tot 18:00 uur. De presentatie is in handen van Daniël Dekker, Bert Haandrikman en Hans Schiffers. De lijst met de honderd beste liedjes uit de jaren zeventig wordt aangevoerd door The Eagles.


De Seventies Top 100 (editie 2009) is samengesteld door de luisteraars van Radio 2 die de lijst vormden door hun eigen online platenkoffer te vullen. Het nummer ‘Hotel California’ van The Eagles staat op de eerste positie, nog voor ‘Child In Time’ van Deep Purple (nummer 2) en ‘Let It Be’ van The Beatles (nummer 3).

De hele top honderd is mee te lezen via de website van Radio 2.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:‘Hotel California’ op nummer één in Seventies Top 100
Lees ook:Seventies Top 100 online terugluisteren
Lees ook:Radio 2 Top 2000 editie 2011 bekend
Lees ook:Haal je albums maar weer uit de kast
Lees ook:Made in the Seventies op Radio 2

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>