Jakhals Janine Abbring gaat Vroege Vogels presenteren

Vorige maand vertrok Lisa Wade bij Vroege Vogels, het crossmedia natuur- en milieuprogramma van de VARA. Ze kon haar draai niet vinden. Een maand later al is er een nieuwe presentatrice: ex(?)-Jakhals Janine Abbring gaat het programma samen met Menno Bentveld presenteren. Vanaf vandaag zal zij te zien zijn in Vroege Vogels op tv (Nederland 2, 19.25 uur), vanaf zondag 3 april gaat ze ook op de radio presenteren (Radio 1, 8.00 uur).

Lees ook:Lisa Wade vertrekt bij Vroege Vogels
Lees ook:Vroege Vogels viert 35-jarig jubileum
Lees ook:Andrea van Pol wil nieuwe weg inslaan
Lees ook:Live chat met Vroege Vogel Andrea van Pol
Lees ook:Vroege Vogels verhuist naar oudste natuurmonument

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>