Arrowganste radioshow maandag van start

Arrow Classic RockAd Ossendrijver, de eigenaar van Arrow Classic Rock en de man die zei "Ik hou niet zo van djs", heeft nu Adam Curry aangetrokken als dj om de ochtendshow op de rockzender te presenteren. Vanaf maandag 12 mei is Curry iedere werkdag samen met Alexander Stevens te horen in 'Curry's Wake Up Call'.  De show wordt 'music-dominated' en zal live vanuit London of Den Haag gepresenteerd worden.

Adam Curry woont namelijk in London en is zeker niet van plan om voor zijn nieuwe job naar Nederland te verhuizen. In zijn eigen podcast zegt de ondernemer letterlijk "And of course I'm not gonna go living in The Netherlands". 

Vanaf maandag zal Adam Curry de luisteraars van Arrow Classic Rock dus wakker gaan maken. Volgens hem wordt 'Curry's Wake Up Call' de "meest Arrowganste ochtendshow in Nederland". De nieuwe ochtend-show is van 6:00 tot 10:00 te horen, maar voor Curry betekent het dat hij al om 5:00 moet beginnen. In Groot-Brittannië is het namelijk een uur vroeger.

Zie ook:
- Adam Curry in de ochtend op Arrow Classic Rock
- Overpeinzingen: Adam op Arrow
- Laatste RoadRunner met Rinse Blanksma

Lees ook:Morgen laatste RoadRunner met Rinse Blanksma
Lees ook:Curry in gat tussen lachzakradio en stofzakkenradio
Lees ook:Alexander Stevens reageert sportief op kritiek
Lees ook:Undercover kaaskop Adam Curry is geen intellectueel
Lees ook:Actie tegen Adam op Arrow

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>