Ron Sterrenburg nieuwe programmadirecteur 100%NL

Ron SterrenburgHerbert Visser van radiozender 100%NL kan het sinds maandag (17 maart) wat rustiger aan doen wat betreft zijn werkzaamheden als programmadirecteur. De functie van Programma Directeur is sinds gisteren namelijk overgenomen door Ron Sterrenburg. Met zijn aanstelling Ron zal de nieuwe strategie van de onderneming en de programmering verder uitgewerkt en geprofessionaliseerd worden.

Ron Sterrenburg heeft een eigen adviesbureau en een aantal radiostations maakt gebruikt van zijn diensten. Sterrenburg was verder ondermeer Music Director van RTL FM, Programmaleider van Radio Nationaal, en Assistent Programmaleider en Music Director van Radio Noordzee Nationaal.

De huidige programmadirecteur, Herbert Visser, heeft door de komst van Ron de handen vrij om zich bezig te houden met onder meer de aanstaande herverdeling van de radiofrequenties in 2009 en met een verdere uitbouw van de distributie van het 100%NL-radioprogramma.

Dennis Korthouwer, Algemeen Directeur van 100%NL, is verheugd met de komst van Ron. Ron zelf zegt in een persbericht van 100%NL: "Ik ben ervan overtuigd dat 100%NL op korte termijn een belangrijke speler op de radiomarkt kan worden. We gaan het station nog beter maken dan het al was." 

Duidelijke taal van Ron Sterrenburg. Hij is de expert en dus neem ik zijn uitspraken en verwachtingen wat serieuzer dan het eerste beste andere persbericht. Heel benieuwd ben ik naar zijn invloed op de nieuwe koers van 100%NL!

Zie ook:
- Radiostrateeg Ron Sterrenburg blogt over… radio

Lees ook:100%NL wordt Radio Noordzee Nationaal
Lees ook:100%NL zet dj’s op non-actief
Lees ook:Kink FM trapt af met dagelijks New Music-programma
Lees ook:Radiostrateeg Ron Sterrenburg blogt over… radio
Lees ook:Uunco Cerfontaine en Niels Hoogland Station Directors voor Sky Radio Group

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Ron Sterrenburg nieuwe programmadirecteur 100%NL

  1. Ad.Beljaars

    Breda 22 april 2008

    Gachte 100% nl

    Is het mogelijk om eens een top 50 van de jaren 50 uit te zenden, ik niet alleen maar vele nederlanders zouden erg op prijs stellen.

    Ook zou het kunnen een Nederlandse top 50.

    Hopenlijk komt dit bij jullie wel goed.

    Met vriendelijke groet.

    A.Beljaars
    Argusvlinder 386
    4814 SW Breda
    tel 07650607398

      /   Reply  / 
  2. Leo Sebregts

    Waarom worden er de hele dag door de zelfde banden gedraaid.10x Jeroen van de Boom,Rene Froger enz.Maar Fran Bauer of Jannes marianne weber die hoor je niet

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>