Sky Radio stuurt 100 luisteraars naar Parijs

James Blunt - Luisteraars van Sky Radio kunnen een Valentijn-trip naar Parijs winnen, inclusief optreden van James BluntLiefde is…. Ja vul maar in! Bij Sky Radio is het wat makkelijker, want het is geen eens nodig om de slagzin af te maken. Vanaf vandaag geeft de non-stop muziekzender 50 geheel verzorgde Valentijn-trips voor twee personen weg. Die trips gaan naar Parijs én dat is inclusief het bijwonen van een optreden van James Blunt, toch wel de meester in liefdesliedjes. In 2006 stond hij nog op nummer 1 in de Sky Valentijn Top 100.

Van 1 tot en met 14 februari maken luisteraars van Sky Radio kans op een geheel verzorgde trip naar het concert van James Blunt in Parijs, inclusief overnachting in een chique hotel en een diner voor twee. Elke keer dat één van de hits van James Blunt op Sky langskomt, kunnen luisteraars 'JAMES' sms'en. Daarmee maken zij kans om samen met hun Valentijn een concert van James Blunt bij te wonen.

De Britse zanger nodigt de luisteraars persoonlijk uit om naar zijn Parijse concerten te komen, via commercials op Sky en op diverse televisiezenders. Op 14 februari worden de gelukkige winnaars bekend gemaakt en de concerten vinden plaats op 10 en 11 maart.

Mocht je met Valentijn naast de prijzen grijpen, dan maak je wellicht later nog kans om naar James Blunt te gaan. Sky Radio is namelijk ook de 'presenting partner' van het concert dat Blunt op 17 maart 2008 in Ahoy geeft. Ik verwacht daarvoor nog wel een nieuwe actie.
 
Zie ook:
- 101 Liefdesliedjes in de Valentijn Top 100

Lees ook:Valentijn Top 101: James Blunt weer op nummer 1
Lees ook:101 Liefdesliedjes in de Valentijn Top 100
Lees ook:Alles is liefde een week lang bij 100%NL
Lees ook:Robbie Williams terug op nummer 1 in Valentijn Top 101
Lees ook:Overzicht Valentijn op de radio

Geen reacties // Reageer

0 thoughts on “Sky Radio stuurt 100 luisteraars naar Parijs

  1. Pingback: Valentijn Top 101: James Blunt weer op nummer 1 | Radioactive

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>