Eieren zoeken met Radio Rijnmond

Witte Donderdag, Goede Vrijdag, Stille Zaterdag, Paaszondag en dan… Woonboulevard en Bouwmarkt Paasmaandag. Het is vandaag Tweede Paasdag en dat komt er in het kort op neer komt dat bijna iedereen vrij is maar niemand echt met de feestdag zelf bezig is. De één maakt de tuin zomerklaar, de ander zoekt een nieuw interieur uit in de een van de vele meubelzaken die vandaag geopend zijn. Als je daar niet van bent, dan kun je altijd nog paaseieren gaan zoeken. Radio Rijnmond verstopt alweer voor het dertiende jaar op rij eieren die luisteraars mogen gaan zoeken.


De regionale publieke omroep voor het gebied Zuid-Holland-Zuid verstopt eieren in de regio. In totaal liggen er 25 paaseieren voor het oprapen, maar dan moeten ze nog wel even gevonden worden. Voor ieder ei heeft Radio Rijnmond vijf aanwijzingen die leiden naar de plek waar het ei verborgen is. De vinders van de paaseieren worden beloond met mooie prijzen.

Het eierenzoeken is maandag 13 april van 12:00 tot 17:00 uur te volgen via Radio Rijnmond. De presentatie is in handen van Martine Boerkamp en het laatste uur wordt uitgezonden vanuit Café Verhip aan de Sint-Jobsweg 21 in Rotterdam, waar ook de prijsuitreiking plaats heeft. De hoofdprijs is een reischeque ter waarde van 700 euro. Alle overige vinders van een ei winnen een midweek vakantie in een bungalowpark.

Dit radioblog is genomineerd voor Nobiles Blogger ’09.
Stem hier op Jorn en daarmee op Radioactive.blog.nl!

Lees ook:Tweede Paasdag: traditioneel eieren zoeken met Rijnmond
Lees ook:Pasen op Talpa-radiozenders
Lees ook:Marathon Rotterdam 2010 live te volgen op radio
Lees ook:NIET de Top 2000 nu op Radio Rijnmond
Lees ook:Nieuwe ochtendshow [email protected] maandag van start

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>