Nooit geweten: Rob van Someren is politieman!

Rob van SomerenJe zou zeggen dat radio-dj's wel een redelijk goed inkomen hebben en dat ze nou niet noodzakelijkerwijs nog een bijbaantje nodig hebben om rond te komen. Ik heb het nooit geweten, maar Rob van Someren heeft naast zijn werk bij Radio Veronica nog een part-time job: politieman. De radio-dj werkt in zijn vrije tijd bij de Amsterdamse Verkeerspolitie in Verkeers Handhavings Team.

Ik kwam erachter via dit artikel op de site van De Telegraaf. Daarin vertelt Rob van Someren over de twee petten die hij op heeft: "De enige voorwaarde is dat mijn ene baan de andere niet bijt. Al is het eigenlijk een krankzinnige combinatie, ik moet gewoon meerdere dingen doen om mij happy te voelen. Maar niemand hoeft te zien dat de agent dezelfde gozer is die op de radio moppen tapt…"

Mocht ik ooit nog in de buurt van Amsterdam op de snelweg aange-houden worden, dan hoop ik dat het agent Van Someren is die dan dienst heeft. En… ik zal hem zeker om een mop vragen ;)

Zie ook:
- Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica

Lees ook:Somertijd neemt afscheid op 3FM
Lees ook:Rob van Someren nog tot somertijd 2011 bij Veronica
Lees ook:Gastoptreden Rob van Someren op V-Radio afgelast
Lees ook:Gratis brandstof tijdens de Tank Tiendaagse
Lees ook:Het is zover: Deal or no Deal?

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>