Radio 538 ruilt Hummer in voor luxe jacht

De grote, benzineslurpende en milieuvervuilende SUV’s van het formaat legervoertuig zijn helemaal uit tegenwoordig. Dankzij de crisis moet overal op bespaard worden en dan zijn de PC Hooft-tracktors ineens een stuk minder geliefd. Radio 538 heeft al jaren een Hummer in de garage staan die voor bepaalde events naar buiten gereden wordt. Het imposante voertuig, de verlengde Hummer is ruim tien meter lang, blijft de komende week gewoon binnen staan, want Radio 538 heeft de wagen tijdelijk ingeruild voor een luxe motorjacht.

Van maandag 17 augustus tot en met zaterdag 22 augustus 2009 is Radio 538 de trotse bezitter van een luxe motorjacht, omgedoopt tot het ’53J8′. Deejay Jens Timmermans heeft in zijn programma ‘Greatest Hits’ een ‘limo lunch’ weggegeven. En zoals de naam al doet vermoeden vindt deze lunch normaal gesproken plaats in de 538 Hummer Limo, maar het radiostation laat de bolide deze week in de garage staan. De winnaars gaan met zeven collega’s genieten van een uitgebreide lunch aan boord van het luxe 53J8 in de jachthaven van Naarden.

Superprijs

Ook Radio 538-dj Dennis Ruyer heeft luisteraars de kans gegeven om een plek op het 53J8 te bemachtigen met ‘De Superprijs’. De winnaars van deze prijs gaan deze week -met een vriend of vriendin- varen, racen op een jetski en genieten van hapjes en drankjes aan boord.

North Sea Race

Op zaterdag 22 augustus 2009 vaart het 53J8 ook een stuk mee in de ’538 North Sea Race’, een botenrace vanaf Bloemendaal aan Zee naar Engeland. Zie daarover ook meer op 538northsearace.com.

‘Greatest Hits’ met Jens Timmermans is van maandag tot en met vrijdag te horen van 10:00 uur tot 12:00 uur op Radio 538. Dennis Ruyer is van maandag tot en met donderdag van twee tot vier uur ‘s middags te horen.

Lees ook:Thuis genieten van Mystery Land via Radio 538
Lees ook:Dennis Ruyer verlengt contract bij Radio 538
Lees ook:538 Dance Department live vanaf Sensation 2008
Lees ook:Dance Department live vanaf Amsterdam Dance Event
Lees ook:Dennis Ruyer tekent voor drie jaar bij

4 Reacties // Reageer

4 thoughts on “Radio 538 ruilt Hummer in voor luxe jacht

  1. mele vanzanden

    Leuk om te zien dat jachten meer en meer gebruikt worden voor zo’n events. Ik herinner me vorig jaar ergens dat iets soortgelijks gebeurde!

      /   Reply  / 
  2. Luxe Jacht

    Die foto, is dat de jacht in kwestie?

      /   Reply  / 
  3. Kim

    Heet het merk toevallig Botinger & Roi. Hoorde dat het een nieuw merk was die luxe jachten ontwikkelt? Weet alleen niet zeker of ze ook echt jachten gaan produceren of een andere product. Het bedrijft zelf zegt er nog niets over!

      /   Reply  / 
    1. Iwan Verrips

      Ik heb werkelijk geen idee. Je reageert op een bericht uit 2009, je zou het eens bij 538 kunnen navragen…

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>