‘Week van het Nederlandse Lied’ op Radio 5

Radio 5 met 'Week van het Nederlandse Lied' (van 21 t/m 25 januari 2008)Willeke Alberti, Anneke Grönloh, Eddy Christiani, Toon Hermans en Wim Sonneveld. Liefhebbers van het (oudere) Nederlandse lied zitten deze hele week goed bij Radio 5, want de zender presenteert de 'Week van het Nederlandse lied'. Elke dag tussen 6:00 en 18:00 uur kunnen luisteraars genieten van het beste van eigen bodem. Ook de keuze van de luisteraar komt nog aan de beurt.

De 'Week van het Nederlandse Lied' wordt vrijdag 25 januari namelijk afgesloten met de Top 100. Van 10:00 tot 17:00 uur zijn de honderd Nederlandse platen te horen die de meeste stemmen hebben gekregen van de Radio 5-luisteraars. En daar zou Jan Smit ook best tussen kunnen zitten. In de keuzelijst waaruit mensen hun favorieten konden halen, staan maarliefst vier nummers van de jonge Volendamse zanger.

Zie ook:
- Radio 5 duikt in het Nederlandse lied

Lees ook:Radio 5 duikt in het Nederlandse lied
Lees ook:Finale Radio 5 ‘Week van het Nederlandse Lied’ met Top 200
Lees ook:Week van het Nederlandse lied opnieuw op Radio 5
Lees ook:Op speciaal verzoek: de Top 200 van de jaren ’50
Lees ook:Weekeinde Nederlandse Lied

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>