Top 2000 trekt nu al 5,2 miljoen kijkers

De Radio 2 Top 2000 is in volle gang en weet vele mensen aan de radio gekluisterd te houden. Met nog ruim twee dagen luisterplezier op Radio 2 te gaan, trekt de eindejaarslijst ook met bewegend veel fans. Dat blijkt uit cijfers van SKO en Sitestat. Die becijferden dat sinds Eerste Kerstdag al 5,2 miljoen mensen minimaal 1 minuut aaneengesloten via de NPS op Nederland 3 naar beelden van de Top 2000 heeft gekeken.

Die mensen keken op Nederland 3 naar Top 2000 à gogo en naar de Visual Radio-beelden van de Top 2000.

Deze beelden, een mix van webcams in de studio, foto’s, informatie over songs, weer en verkeer en sms’jes van kijkers en luisteraars, worden parallel uitgezonden met de radio-uitzending op Radio 2.

De website van Radio 2 trok in de eerste helft van de Top 2000-uitzending bijna 400.000 unieke bezoekers. Dat is 75% meer dan in de vergelijkbare periode vorig jaar.

Het is nog even afwachten wat het effect is van de Top 2000 op de luistercijfers, maar het zal geen verrassing zijn dat Radio 2 de decembermaand met prima cijfers gaat afsluiten.

MEER TOP 2000:
- Radio 2 verrijkt Top 2000 met ‘Visual Radio’
- Nieuwe reeks Top 2000 à gogo op tv

Lees ook:Radio 2 verrijkt Top 2000 met ‘Visual Radio’
Lees ook:Top 2000 ‘s nachts op televisie
Lees ook:Finale Top 2000 op televisie
Lees ook:Nieuwe reeks Top 2000 à gogo op tv
Lees ook:Giel scoort 260.000 kijkers met ‘Factor Giel’

7 Reacties // Reageer

7 thoughts on “Top 2000 trekt nu al 5,2 miljoen kijkers

  1. Richard van `t Hooft

    Prachtig, deze Top. Jammer van het logo dat steeds in beeld is bij het kijken naar de studio beelden.

      /   Reply  / 
  2. picquer agnes

    Deze top 2000 helpt mij door mijn verhuis
    ik loop hier al zingend dozen in te pakken

      /   Reply  / 
  3. coos

    Voor mij is dit de ultieme liedesplaat.
    Holding back the years. Ik werkte als receptioniste in het american Hotel te amsterdam en daar sliep de groep Simply Red januari ’86 Al het personeel achter de receptie + de bagagiesten werden door MICK himself uitgenodigd naar paradiso te komen (geheel gratis) in die tijd was ik net hopeloos verliefd op Erik Bons (één van de bagagedragers!) en op holding back the years beleefde wij een gelukzalig moment. Die avond was een absolute hoogtepunt in ons leven !!!!!

      /   Reply  / 
  4. Asha Viguurs

    Zit fluitend in de auto naar het werk!
    En dat terwijl half Nederland vrij is.
    Geweldig die top 2000.
    Sta er om 6 uur mee op. Geen enkel probleem zo!

      /   Reply  / 
  5. Ineke

    Ben 51 jaar en van oorsprong fan van de Beatles, maar er komen zoveel nummer voorbij die ik mee kan en wil zingen, terwijl ik sta te schilderen. Heerlijk.
    Ook alle berichtjes die voorgelezen worden van andere fans van de top 2000 vindt ik echt leuk, vooral die van een ‘oude fan’ van 87. Hartverwarmend en goed om in je geheugen op te slaan dat warmte en begrip voor alle mensen, leeftijden en smaken ook goed samen gaan in een TOP!!!!

    Ineke

      /   Reply  / 
  6. Jolanda

    30 december is de beste dag om jarig te zijn. De hele dag luisteren naar de top 2000 is toch een geweldig cadeautje! 46 jaar herinneringen die aan je voorbij trekken!

      /   Reply  / 
  7. anja

    Geplaatst door anja op 31 december 2009 om 10:51

    goede morgen top 2000
    straks komt guus meeuwis met geef mij die ,die werd voor ons gedraaid in 2005 toen ik met mijn lieve gerard trouwde .we hebben veel gemmaakt maar zijn nu heel gelukkig .hij werkt bij de politie amsterdam amstelland en komt vanmiddag weer naar limburg hij is blij met die goede muziek op de radio want hij moet dan nog 2uur rijden
    gr anja en allemaal een super begin gr uit heibloem

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>