Haal je albums maar weer uit de kast

Radio 2Radio 3FM heeft net gisteren de Hemelse Honderd uitgezonden, een lijst met daarop de honderd beste albums ooit (volgens de luisteraars). Nu kunnen luisteraars opnieuw hun favoriete albums uit de kast halen en de titels gebruiken om te stemmen, dit maal voor de Album Top 100 van Radio 2. De publieke zender draait vervolgens op 2e Pinksterdag (12 mei 2008) de mooiste nummers van de honderd meest favoriete albums.

Stemmen voor de Radio 2 Album Top 100 kan via deze website. Luisteraars kunnen een keuze maken uit een lijst van albums en indien een specifiek album niet op de lijst staat, dan kan deze als vrije keuze worden toegevoegd. Natuurlijk kom je in de lijst van Radio 2 andere albums tegen dan in de Hemelse Honderd van 3FM. In de albumlijst van 3FM stond 'Ten' van Pearl Jam op één. Ter vergelijking, in 2007 stond het album 'Hotel California' van de Eagles op de eerste positie in de Radio 2 Album Top 100.

Er kan nog tot en met 9 mei 2008 gestemd worden voor de Album Top 100. De uiteindelijke lijst is op maandag 12 mei van 9:00 tot 18:00 uur te horen op Radio 2.

Meer over Radio 2:
- De leukste file van Nederland
- Seventies Top 100 online terugluisteren

Lees ook:Hemelse Honderd komt er weer aan
Lees ook:Hemelse Honderd met Hemelvaart op 3FM
Lees ook:Stemmen voor Hemelse Honderd van start
Lees ook:De allerbeste albums in de Hemelse Honderd
Lees ook:Radio 2 Album Top 100: Eagles op nummer 1

Geen reacties // Reageer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>