Sander de Heer van het Weer en Verkeer met eigen ochtendshow

Sander de Heer vanaf maandag 25 maart 2008 met de ochtendshow 'De Heer Ontwaakt' op Radio 2Lang geleden begon hij bij Ruud de Wild als 'Sander de Heer van het Weer en Verkeer'. Later maakte hij samen met die De Wild en ook nog Jeroen Kijk in de Vegte het programma 'Ruuddewild.nl'. Na de overstap van De Wild naar Radio 538 viel het clubje uit elkaar. Nu hebben ze alle drie een ochtendshow. De Wild en KidV beginnen 10 maart bij Q-music. Sander de Heer staat maandagochtend al vroeg op, bij Radio 2. 

Helemaal onbekend met een ochtendshow is Sander de Heer zeker niet. Voordat hij in 2000 de overstap naar BNN maakte, presenteerde hij de ochtendshow op Radio 538 (in het pre-Evers tijdperk). Ook maakte De Heer tot afgelopen weekend een ochtendprogramma op Radio 3FM.

Sinds 2000 werkt Sander bij BNN, waar hij een hele keur aan programma's heeft gepresenteerd; 'Weg met BNN' op Radio 1, 'Het Platenpaleis' op Radio 2 en 'De Heer Zij Met U', 'Alle 40 Goed' en 'Het Huis Van De Heer' op Radio 3FM. Sander was verder regelmatig de vervanger van Giel Beelen en Claudia de Breij bij hun Vara 3FM-programma's 'GIEL' en 'Claudia D'r Op!'. 

Ochtendmix

‘De Heer ontwaakt!’ biedt een mix van lekkere muziek, het nieuws van de dag, entertainment en informatie over weer en verkeer. Met als belangrijkste kenmerken: actueel, dynamisch, toegankelijk en in een vlot tempo. Die mix wordt ook leuk beeldend gemaakt in de televisie-commercial van Radio 2 voor het programma 'De Heer Ontwaakt'.

Sander de Heer over zijn nieuwe programma: "Ik wil als het ware bij je aan de ontbijttafel komen zitten, naast je in de auto of in de trein. Bij mij geen geklets met een sidekick. Ik spreek je als luisteraar direct aan, vraag om je mening en neem de komende dag met je door. Ik wil met 'De Heer Ontwaakt!' informeren, amuseren én laten reageren."

De Heer Ontwaakt kent geen side-kicks en Sander moet het programma dus in zijn eentje dragen. Al krijgt hij wel steun van nieuwslezer Peter de Vries die elk half uur het NOS-nieuwsbulletin zal voorlezen. Ik heb er alle vertrouwen in dat Sander de Heer een goede ochtendshow neer kan zetten. Veel succes Sander!

Zie ook:
- Sander de Heer ontwaakt voortaan op Radio 2
- Video: Tv-spot voor De Heer Ontwaakt

Lees ook:Sander de Heer te gast bij Insite op V-Radio
Lees ook:De Heer Ontwaakt mensen met de Wakker Word Service
Lees ook:Sander de Heer verlengt contract met de VARA
Lees ook:Video: Tv-spot voor De Heer Ontwaakt
Lees ook:Sander de Heer ontwaakt voortaan op Radio 2

5 Reacties // Reageer

5 thoughts on “Sander de Heer van het Weer en Verkeer met eigen ochtendshow

  1. Leo

    Als ik hierbij ontwaak, laat me dan maar slapen. Wàt een waardeloos programma. De presentator kletst uit z’n nek, iedere 5 minuten wordt de show onderbroken door weer een superkinderachtig spelletje, het nieuwsblok is zodanig veranderd dat het niet meer om aan te horen is, de muziek heeft een ondergeschikte rol gekregen, en ga zo nog maar even door. Wat een flop. Haal die man zo snel mogelijk weer van de zender!

      /   Reply  / 
  2. H.Wooning

    Bedankt!!!!

    Voor die éne keer gewoon nieuws op tweede paasdag.
    Deze keer hoefde ik géén andere zender op te zetten.

      /   Reply  / 
  3. john

    afgelopen maandag werd er bij het blokje iemand wakker bellen een spaans of italiaanse plaat gedraaid weet iemand de titel of de artiest

      /   Reply  / 
  4. Adrie

    Moet dat nep tour de France gezeik nou iedere ochtend de eter in !?.

      /   Reply  / 
    1. evert

      in de ether wel, ja

        /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>