Nieuwe schnabbel voor Piet Paulusma

Nieuwe schnabbel voor weerman Piet Paulusma bij Radio 10 Gold"Oant moarn". De zin waarmee weerman Piet Paulusma altijd afsluit hoorde je al bij SBS6, Omroep Friesland en Radio Noord en daar komt nu nóg een radiozender bij. Piet Paulusma heeft namelijk weer een nieuwe schnabbel erbij. Vanaf woensdag 2 januari 2008 is hij ook elke werkdag te horen op Radio 10 Gold.

Piet Paulusma brengt bij Radio 10 Gold drie keer per dag een uitgebreid weerbericht met een vooruitblik op de komende dagen. Het aantrekken van Paulusma door 10 Gold is opvallend, want amper een jaar geleden gaf de zender aan te gaan bezuinigen. In het kader daarvan moest de vorige weerman Jan Visser gedwongen weg bij de zender.

Nu heeft Radio 10 Gold Piet Paulusma aangetrokken die gezien zijn populariteit niet de goedkoopste zal zijn. Aan de andere kant, voor hem is het gewoon een kwestie van nog een keer het zelfde weerbericht brengen. Wellicht dat Paulusma zijn weerberichten (thuis) inspreekt en dat 10 Gold ze van een server pakt en uitzendt wanneer het hen uitkomt. Al neemt dat niet weg dat de weerman er hoogstwaarschijnlijk een leuke fee voor vraagt.

Zelf dacht ik dat Piet Paulusma omgekomen was bij een auto-ongeluk, maar ik had het einde van onderstaand filmpje niet gezien…

Lees ook:Buiten is het 30 graden, binnen verkoeling met Airco Woensdag
Lees ook:Q-ijsblok over de 1 miljoen seconden heen
Lees ook:Top 4000 op 10 Gold: het beste uit 40 jaar Top 40
Lees ook:Nog meer BN’ers schuiven aan bij Radio 10 Gold
Lees ook:Q-IJsblok in de vorm van een Porsche staat te smelten

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Nieuwe schnabbel voor Piet Paulusma

  1. Valpa

    oant moarn, en nu deaud gaan piet paulusma

      /   Reply  / 
  2. riki

    @Valpa:
    dat is toch geen stijl ;)

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>