Ruud de Wild in Draaiende Studio in Amsterdam

Zoals Radioactive Blog begin maart al onthulde, komt Q-music opnieuw met een stunt: de Draaiende Studio. Dat is dinsdag officieel bekend gemaakt in het nieuws van 08:00 uur op Q-music. Het reuzenrad vanuit waar live radio gemaakt wordt, komt te staan in Amsterdam. De dj’s Ruud de Wild en Jeroen Kijk in de Vegte zullen vanaf 10 mei 2010 plaatsnemen in de Draaiende Studio. Zowel ‘s ochtends als ‘s middags maken zij dan radio.

Ruud en Jeroen presenteren er niet alleen de Q-ochtendshow tussen 06:00 en 09:00 uur, maar ook nog eens de middagshow tussen 16:00 en 18:00 uur.

185 ton staal

Het reuzenrad is 32 meter hoog en weegt 185 ton. Naast een radiostudio hangen er 10 gondels in waarin bezoekers een ritje kunnen maken. De radiostudio zelf is amper zeven vierkante meter groot. Ruud en Jeroen maken van daaruit hun programma. Tussendoor en ‘s avonds verblijven ze in een speciaal gecreëerde woning die zich op zes meter hoogte bevindt naast de studio.

Spel

Ruud de Wild: “De Draaiende Studio wordt voor Q-music een enorm project, maar wel één die wij als team graag aangaan. Elke dag zullen we in de Draaiende Studio BN’ers ontvangen en zullen er artiesten optreden. Q-luisteraars kunnen Jeroen en mij uit de Draaiende Studio spelen door vragen goed te beantwoorden en er gaat in ieder geval één luisteraar er vandoor met een heel mooi geldbedrag wanneer we weer aan de grond staan! En laten we hopen dat wij elkaar heel laten gedurende onze tijd in de Draaiende Studio!”.

Ring A10

De Draaiende Studio staat op het parkeerterrein van voetbalclub AFC aan de ring A10 bij Amsterdam. Op maandag 10 mei starten Ruud en Jeroen om 06:00 uur de Q-ochtendshow in de Draaiende Studio. Het rad blijft dan nog even stilstaan. Om 08:00 uur wordt het rad op een speciale manier aan het draaien gebracht.

ZIE OOK:
- Draaiende Studio variant op Q’s Vliegende Studio

Lees ook:Draaiende Studio Q-music van start
Lees ook:Rob Oudkerk start de Draaiende Studio van Q-music
Lees ook:Paus Rad-Singer neemt biecht af in Draaiende Studio
Lees ook:Muzikale gasten Draaiende Studio bekend gemaakt
Lees ook:Gabriella Cilmi en Armin van Buuren in Draaiende Studio

1 Reacties // Reageer

One thought on “Ruud de Wild in Draaiende Studio in Amsterdam

  1. Mark

    Zijn dat de voetbalvelden naast het Universitair Sport Centrum van de UvA bij de Zuidas? Dat is een mooie plek, waar veel auto’s en mensen in de vele treinen het kunnen zien.

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>