Sleutel Q-IJsblok is gevallen!

Het Q-IJsblok in de vorm van een Porsche was vorige week al uit elkaar gevallen, maar de sleutel van de échte Porsche Cayman lag nog ingesloten in ijs. Donderdagavond tussen 20:00 en 21:00 uur is ook de sleutel op de grond gevallen en dat betekent dat de actie van Q-music voorbij is. Vrijdagochtend rond kwart voor negen zal een notaris bij Ruuddewild.nl het totaal aantal seconden bekend maken. Vrijdagmiddag rond 16:45 uur maakt Jeroen van Inkel de winnaar van de echte Porsche bekend.
 


UPDATE: Exacte eindstand Q-ijsblok: 2.691.140 seconden

De notaris zal eerst het officieel aantal seconden vaststellen dat het smelten heeft geduurd sinds de start op 5 januari 17:00 uur, daarom staat de klok nu stil op 0000000 seconden. Daarna gaat Q-music op zoek naar de winnende sms. Het gaat er om wie als eerste de juiste voorspelling heeft gedaan of er het dichtst bij in de buurt zit. Om het spel zo eerlijk mogelijk te laten verlopen vervallen alle sms-berichten van de laatste 24 uur.

Q-music plaatste begin dit jaar op Het Plein in Den Haag een gigantisch ijsblok in de vorm van een Porsche met in het midden de sleutels van een echte splinternieuwe Porsche Cayman. Het was de bedoeling te voorspellen na hoeveel seconden de sleutel uit het ijsblok zou smelten en de grond zou raken. Vorige week zondag viel al een stuk ijs met daarin de sleutel van zijn plaats. 

Zie ook:
- Q-IJsblok is gevallen, sleutel van Porsche nog niet
- Q-IJsblok in de vorm van een Porsche staat te smelten

Lees ook:Exacte eindstand Q-ijsblok: 2.691.140 seconden
Lees ook:Q-IJsblok is gevallen, sleutel van Porsche nog niet
Lees ook:Q-ijsblok over de 1 miljoen seconden heen
Lees ook:Het kan niet meer lang duren met deze temperaturen
Lees ook:En we wachten al meer dan 860.000 seconden

2 Reacties // Reageer

2 thoughts on “Sleutel Q-IJsblok is gevallen!

  1. Pingback: Q-IJsblok in de vorm van een Porsche staat te smelten | Radioactive

  2. POL

    2.691.140 seconden!!!

      /   Reply  / 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Naam

Website

Het kan vijf minuten duren voordat nieuwe reacties zichtbaar zijn.

De volgende HTML tags en attributen zijn toegestaan: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>